Aabbccc Edakgndzzz bazıları var diyor bazıları yok diyor kararsız kaldım senin mesajını okudum mutlu oldum dimi ya negatif olsa sonradan da çıkmaz ki
Cicek1 Aabbccc c kontrol çizgisi silik çıkmış t çizgisinin olduğu taraf silik olmalı yada c ve t ikisi ay ı koyulukta olmaşı testin bozuk başka varsa yap canım
Aabbccc Cicek1 yok canm o içindekini ben çıkardım ters koymuşum ilk yaptığımda öyle değildi içini açtım çünkü
Cicek1 Aabbccc silik bir çizgi var gibi görünüyor canım ama kanda daha net anlarsın inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder🥰🙏
Aabbccc Cicek1 Amin amin rabbim sesini duysun inşallah bende silik çizginin olduğunu gordum ama sonradan silik olduğu için korkuyorum
Kubranne-9 Scelikler Benim de 5 gün önce yaptığımda böyle çıkmıştı. Sonra hamile olduğum kesinleşti. Hayırlı olsun diyelim.
AleynaResul kbryzb yaa kuruma çizgisimi oluyo o zaman bende ilk hayalet çıktı sonra net gözükmüştü bi kan versen iyi olur yinede 🥹
kbryzb AleynaResul ya biliyorum 2 tane yaptım ikisi de çıktı net bir şekilde ve hiç beklemedim ben 4-5 dakika durdu çıktı