Sevinc-Berna87 Merve-metin Ezel16 yenidenanne34 Minnakkurabiyeveannesi27 sweethome1000 Opheliaxxx Opheliaxxx yenidenanne34 Kizlae kalktim simdi dedim test yapiyim tekrar silikleşme ne durumda diye şimdi şok bişey daha yaşiyorum ya yine pozitif Ezel16
sweethome1000 Sevinc-Berna87 evet olur canm çatlamış yumurtan şuan serbest serbest dolanıyo bekliyo 😂
Sevinc-Berna87 Iyiki yapmişim testi bu ara çok üst üste degerlendirdim insallah birinden biri tutmuşdue :)
Opheliaxxx Sevinc-Berna87 inşallah benim başıma gelen şey olur ve sen de şuan hamilesindirrr seni ümitlendirmemek adına kesin konuşmak istemem hiç bi zaman ama bugün bitane erken gebelik testi denesene inşallah hamilesindir o yüzden böyle çıkıyodur 😍
Ezel16 Sevinc-Berna87 Canım test pozitif sen bence gebelik testi yap 😇 İlk idrarla yapılmıyor ovulasyon biliyorsun di mi ?
Minnakkurabiyeveannesi27 Sevinc-Berna87 daha tam siliklesme olmamış o yüzden bol bol havuç tüketin derim
sweethome1000 İlk idrarla ovulasyon testi olmuyor diye bliyorm canm 2 saat öncesinden sıvı almayı kesip her gün aynı saatte mi yapıyorsun
Sevinc-Berna87 sweethome1000 Opheliaxxx yenidenanne34 Erken gebelik testi alsam bile cikmazki kizlar daga var bence bat 14 cunki sizce cikarmi?
Opheliaxxx Sevinc-Berna87 lh ölçen testte bile çıkıyorsa bence gebelik testinde de çıkması lazım. Eğer bekleyeniliyosan biraz bekle bu ihtimali sonuçlandırıp ona göre devam etmek istiyosan hemen yap
Sevinc-Berna87 Opheliaxxx simdi tekrar bi test daha yapicam canim ovulasyon testi eger oda pozitif cikarsa gidip erken gebelik testi alicam haber ederim size kusura bakmayin hakkaini helal edin sürekli yaziyorum ama heycanliyim cok :)
Sevinc-Berna87 Opheliaxxx Ezel16 Minnakkurabiyeveannesi27 yenidenanne34 Bidaha yaptim ovulasyon testi 4 saat var aralarinda ama gebelik testi yapmadim cunki cıkmaz diye düşündüm 23 de bi yumurtlama oldu 27 de bi oldu bukadar erken belli olacagini sanmiyorum ilj ilişkiden 9 gün gecti cımmazdı dimi
Sevinc-Berna87 Tekrar Pozitiv bugünde :))))))) Minnakkurabiyeveannesi27 Tklc yenidenanne34 Ezel16 Minnakkurabiyeveannesi27 sweethome1000 Opheliaxxx