Minnakkurabiyeveannesi27 Sevinc-Berna87 daha tam siliklesme olmamış o yüzden bol bol havuç tüketin derim
Sevinc-Berna87 Opheliaxxx Ezel16 Minnakkurabiyeveannesi27 yenidenanne34 Bidaha yaptim ovulasyon testi 4 saat var aralarinda ama gebelik testi yapmadim cunki cıkmaz diye düşündüm 23 de bi yumurtlama oldu 27 de bi oldu bukadar erken belli olacagini sanmiyorum ilj ilişkiden 9 gün gecti cımmazdı dimi
Sevinc-Berna87 Tekrar Pozitiv bugünde :))))))) Minnakkurabiyeveannesi27 Tklc yenidenanne34 Ezel16 Minnakkurabiyeveannesi27 sweethome1000 Opheliaxxx
Ezel16 Sevinc-Berna87 Yumurtlamadan sonra 14. gün gebelik testi doğru sonuç verir diyorlar canım geç döllenme vs olmazsa tabi ..
yenidenanne34 Sevinc-Berna87 sende pko falan yok dimi canim yani boyle surekli koyulasip siliklesmesi normal mi bilmiyorum ben olsam gebelik testi yapardim yinede
Minnakkurabiyeveannesi27 Sevinc-Berna87 canım 9 gün geçmiş ben şansını dene kan ver derim çünkü bu normal değil hâlâ çift çizgi
Sevinc-Berna87 yenidenanne34 Hayir canim yok gayet düzenli bir adet oluyorum yaşim daha 23 zaten bi sorun yok ama gebelik testide yapmadim cünki daha çok erken oldugu icin hayal kirikliga ugramak istemiyorun bekliyim dedim
Tklc Sevinc-Berna87 benimde aynı senin gibi canım bende 23 ünde gördüm yumurtlama silik oldu tekrar koyulaşmaya başladı sanki benimde kafam çok karışık
Sevinc-Berna87 Minnakkurabiyeveannesi27 almanyada yaşiyorum canim gebelige bakmiyorlar kanla bekle diyorlar hep
Merve-metin Sevinc-Berna87 canım yeni gördüm sen bi gebelik testi yapsana acaba gebelik mi var sürekli pozitif görüyorsun eğer gebelik yoksa hormonlara bi baktır ayrıca 🙏🏻
Sevinc-Berna87 Merve-metin Canim hormonlarla bi alakasi olsa adetten hemen sonra başladim teste ozamanda zaten Cizgi bile yokdu test negativdi ozamanda zaten pozitif olurdu bu ilişki yaşadiktan sonra hep pozitif bugünde bitane daha ovulasyon testi yapcam bakalim
Ezel16 Sevinc-Berna87 Canım bu hiç normal değil bence sen gebelik testi yap sabah ilk idrarla 🥹 Mutlaka benide haberdar et 🫠
Sevinc-Berna87 Valla erken gebelik testi yapmaj istemedim cünkı asla cıkıcagını düşünmüyorum kizlar çok erken daha adetime 16 gün var
yenidenanne34 Sevinc-Berna87 bu kadar uzun süre yumurtlama olmaz ki ama canim normal kaset test yap en azından ne kaybedersin ki
Sevinc-Berna87 yenidenanne34 Gidip almam lazım ezcaneden canım ama uzun olmadi ya ilişkiden sonra cikicagini acıkcası düşünmüyorum :)