Deletedmom_112 Sermec27 benimde kan tahlilinde yüksek çıkınca diyete başladım yüklemeyi asla beklemedim tabiki 24.haftayı beklemeyin daha öncede yaşamışsınız bilrisiniz zaten neler yenmeyeceğini 24.haftaya kadar daha da artar yoksa şekeriniz
Sermec27 Deletedmom_112 aynen sanırım diyete başlarım bence şekerim çıkacak daha önce çıktı zaten ben şimdiden dikkat etmeye başlayayım
Sermec27 Pamuk giderim canım ilk bir keseyi göreyim kalp atışını duyayım ama ben diyete başlarım muhtemelen çıkacak şekerim
Sermec27 Pamuk canım ben bugün 1 tabak makarna yedim yanında da brokoli salatası yedim ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ölçüm yaptım 116 çıktı ama şöyle bir şey var bu ölçüm çubuğu ikinci oğluma hamileyken aldığım çubuk yani son kullanma tarihi geçmiş oluyor biraz yanlış ölçüm var mıdır acaba
Deletedmom_112 Sermec27 cihaz ile takip edin kaç çıktığına evde bakın yüksekse dikkatli beslenirsiniz zaten şekeriniz olmasa da bence sağlıklı beslenmelisiniz beyaz ekmek, şeker, un, hamur işi zaten olmamalı
Sermec27 Deletedmom_112 cihazım var zaten çubuk almayı düşünüyorum ara ara bakarım artık yarından itibaren daha dikkatli beslenmeyi düşünüyorum inşallah herşey yolunda gider maalesef ben çok sağlıklı beslenmeyi başarabilen biri değilim ama bebeğim için yaparım ki daha önce yaptım bakalım inşallah herşey güzel olur
Gulsahim Evremoz ayy Ankara’ya gitmiştim 1 ay evvel Allah’ım bu kadar mı güzel olurdu 3 tane gommustum
Yalnizanne Eslem2112 ayy şu tiktokta gördüğüm jalepeno varya biber dolgulu canım nasıl çekiyo bulamadım krem peynir ve doğrnmş turşu aldm zeytnyağ döktüm yedim ilk defa cnm bişeyi bu kadr çekti 😬
Burcu__0506 Eslem2112 kızımda limonlu kek çilek filan aşermiştim , oğlumda tatlı baklava çıkolatalı tatlılar sütlaç filan , şimdi de mandalina yeşil elma 😂
Dilara-23- Eslem2112 şaka gibi gelicek ama ben küçükken gizli gizli yediğim çam sakızı ağda aşerdim 🙈🥹
minik-02 Eslem2112 ilk hamilelikte doğum yapana kadar yeşil elma yedim hesapsız yedim o kadar diyim ikinci hamilelik de asermeyi iliklerime kadar nane yiyerek hissettim ama deste deste yedim en son dr yeter dedi bu hamilelikde ciğer Allah’ım her gün yemek istiyorum 😂
Dogan-ca29 Eslem2112 ben deli gibi kuş burnu marmrlatı aserdim. Daha önce ağzına sürmemiştim hatta görmedim bile🤭 çok acayipti… Eşimle aradık bulduk yerken hem tereddüt ettim acaba tadı nasıl diye hem ağzım sulandı 😅 hamilelik delilik
Balpamuk Eslem2112 ben de suşhi aşeriyorum daha önce hiç yemedim adını bile yazamıyorum 😂😅ama canım çekiyo anlamadım