Ftmnurkc Trabzon hurması aşermiştim yaz ayında ve doğu tarafında bilinen birşeydir çoğu insan bilmez yaş nohut demet halinde olur pıt diye açarsın yersin onu aşermiştim
Gulsahim Evremoz ayy Ankara’ya gitmiştim 1 ay evvel Allah’ım bu kadar mı güzel olurdu 3 tane gommustum
AsELinAnneSi__ Eslem2112 Cennet elmasi cennet hurmasi vs bir sürü adı var onu istemiştim şimdi bile yeni yeni çıkıyor bulamamıştım kurusunu bulmuştum ama kendi gibi olmuyor şimdi yüzüne bakmıyorum iş işten geçti 😂😥☺️
Nursemom_ Ben 17 hafta oldum dün ilk defa canım çilek istedi ama aşerme gibi mi bilmıyorum bugun bulduk 2 kucuk kase yedim 😀 oglum olcak ama ben sürekli ekşi şeyler aşerdim tatlıdan midem bulanıyordu hala da öyle
Sermec27 Deletedmom_112 aynen öyle baya zor olacak ama geçer inşallah çabucak sağlıcakla doğdun da gerisi hiç önemli değil 🥰🪻
liyaveannesi Eslem2112 Kızlar aşermek nasıl oluyor ya tam olarak nasıl bir duygu. Normal bir şekilde canının bir şey çekmesi gibi mi yoksa deli divane gibi mi oluyor. Bir arkadaşım onu yemek için ağlamıştım öyle bir şey demişti
Ebru3439 liyaveannesi Böyle o an onu yemen gerekiyor gibi hani bir şeyi görürsün özenirsin sonra dikkatin başka bir şeye kayar aklından çıkar gider ya özendiğin 😅 Aşerdiğinde öyle olmuyor dünyanın şekli bile o an aşerdiğin şey oluyor gibi bir şey diyebilirim 😂 Ben kumpir aşerdim sanki hayatımda hiç yememişim gibi yemiştim valla hiç unutmuyorum.Bir yandan bakınca Allahın patetesi ama işte o an öyle olmuyor 😁
Glcn-61 Eslem2112 5 aylıkken ayva aşermiştim tabi henüz piyasada da yoktu şimdi 30.+6 haftadaym sürekli ayva yiyorum gece gündüz doyamıyorm ayvaya 🤦🏼♀️😀