Merhaba öncelikle sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza. Benim ikizlerim 1 yaşında. Bebek arabası olarak joie duo önlü arkalı kullanıyorum çok memnunum. Olmazsa olmazlarım kamera, biberon hazırlama makinesi, kurutma makinesi ve çokca biberon 4 er tane biberonları var. Biri lansinoh diğeri avent kullanıyor. Reflü yatağı çok işime yaradı ikisi yan yana aynı park yatakta yattılar 2 ay boyunca sonra odalarına geçirdim odalarında tek kişilik Montessori yataklarında yan yana yattılar 4 ay boyunca reflü yatağı kullandım şöyle çok küçük oluyorlar o yüzden reflü yatakta daha güvende oluyorlar reflüleri olduğundan değil. 9 aylıkken ikisini tek tek park yatağına geçirdim Montessori yataktan ayağa kalkıp eğilip düştüler çünkü. Park yatak en güvenilir. Süt sağma makinesi şart erken doğum oldu ve küvezde kaldılar o yüzden sütümü sağıp götürdüm ve eve döndüklerinde öyle devam ettim 3 ay sağıp verdim emzirmedim hiç. Kıyafet olarak 0.3 ayı 2 ay falan kullandık ama 3.6 ayı çok az kullandık hemen 6.9 a geçtik en çok lazım olan zıbın. Alt üst takım lar en mantıklı ve pratik olan çünkü çok kusuyorlar ve altlarına çiş falan çıkıyor tulum giyerse kustuğunda hepsini değişmen lazım ama alt üst olursa sadece üstü değişirsin ve inan artık gına geliyor üst baş değişmek iki olunca 😅 bez stoğu kesinlikle şart yetişmiyor çünkü içerde 3 4 paket var zannediyorsun bi gidiyosun bitmiş!! Günde 10 bez değiştiğini düşün en az :) hamilelik yastığımı çok kullandım onun üstüne yatırıp ikisini içiyordum sütlerini başkada aklıma gelmiyor varsa sormak istediğin cevaplarım