Papatyam27 umrumdadegil evet bak kesinlikle abi çok kötü şu durum kilo almayım diye elimden geleni yapıyorum ama açımmm 😂😂
Beriufuk22 Papatyam27 hicbirsey mutlu etmiyor psikolojik olarak hiç iyi değilim başından beri çok zor bir gebelik gecirdm 36+3 oldk artk dayanamıyorum. 3 yasinda bir oğlum var onun varlığı gülüşü yanımda oluşu olmasa kafayı yerdim heralde
Papatyam27 Beriufuk22 hadi ya çok az kalmış aslında Allah yardım etsin gerçekten hep dua et hiç kötü şeyler düşünme seni mutlu eden şeyler yap 🙏🏼
umrumdadegil Papatyam27 o kilo alınacak kaçarı yok😂 bende uyumaya çalışıyordum hep yemeyeyim gece diyordum ama yok olmuyor aç olunca kafa uykudan çok yemekte oluyor 😂
Papatyam27 Siyah0606 39 haftalık hamile 1 kilo almış nasıl öyle oluyor ben anlamıyorum ben 18 haftada 5 kilo aldım 😂😂
S_B6606 Dilekonurr bende agliyorum vallahi napiyim baska care gelmiyo yalvariyorum resmen iki dk uyu diye😂
umrumdadegil Siyah0606 23 haftalık ama baya oldu tartılmadım daha başlarda mide bulantısından yiyememiştim başta verdim ama almışımdır şimdi 🥲🤭
prenSandprenseSMomy Papatyam27 mutluluk sebeblerim uyudu çocuklarım mutsuz eden şey ise kocam ve ailesi 😓
Papatyam27 prenSandprenseSMomy şu kocaların ailelerinden çoğu kişi çekiyor ve acayip üzülüyorum bu duruma kimse kimseye karışmasın lütfen 🙏🏼
Siyah0606 Papatyam27 valla maşallah öyle hamişlere 😀sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz kilo alınır verilir aman hiç takmıyorum doktor kızıyor ama npıyım ay 😀😀
Siyah0606 Papatyam27 bana karışmıyorlar ama benim olay ayrı bi farklı her evde illa böyle sorunlar oluyor demekki 🤷♀️🤷♀️
prenSandprenseSMomy Papatyam27 Amin gerçekten onlardan da sorunlarından da sıkıldım hamileym bide eşimle tartıştık onlar yüzünden huzzursuzuz çok saçma 🥴