Siyah0606 Papatyam27 valla maşallah öyle hamişlere 😀sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz kilo alınır verilir aman hiç takmıyorum doktor kızıyor ama npıyım ay 😀😀
prenSandprenseSMomy Siyah0606 Rabbim yardımcmız olsun ama insan gerçekten yoruluyor bana karışmıyor gibilerde onların evinin huzursuzluğu kavgaları hep bizi birbirimize düşürüyor eşimle 😓 ne yağcam bilemedm bende ayrıca kinleniyorum onlara karşı
Siyah0606 Papatyam27 bana karışmıyorlar ama benim olay ayrı bi farklı her evde illa böyle sorunlar oluyor demekki 🤷♀️🤷♀️
Papatyam27 Siyah0606 benimde sıkıntım yok çok şükür şimdiye kadar hiç tartışma bile yaşamadım 10 senelik tanıyorum ama çoğu insan bunlarla uğraşıyor ve üzülüyorum 🫶🏼
prenSandprenseSMomy Papatyam27 Amin gerçekten onlardan da sorunlarından da sıkıldım hamileym bide eşimle tartıştık onlar yüzünden huzzursuzuz çok saçma 🥴
Papatyam27 prenSandprenseSMomy işte olay size patlıyor falan huzursuzluk olmamalı bi evde ama maalesef oluyor her kes bir değil 🥺
Papatyam27 umrumdadegil ay evet ya bazen zaten elim karnımda geziyorum aslında aklım çıkıyor hissetmicem diye 😂😂
Siyah0606 prenSandprenseSMomy aynen eşimle kötü oluyorum eşim sürekli bunları mı konuşacağız diyor ama ister istemez evde açılıyor o konular ya eve yansıyor içime atıyorum ama sonra patlıyorum npıyım 😏
Papatyam27 Siyah0606 ahahaha bende başladım online bi şekilde bakalım sonum ne olacak değişmez bence açım aç 😂
umrumdadegil Siyah0606 23 haftalık ama baya oldu tartılmadım daha başlarda mide bulantısından yiyememiştim başta verdim ama almışımdır şimdi 🥲🤭
Aycan1 Papatyam27 benimde tutmuyo uyku 37 haftalık olduk ama sabaha kadar uyuyamiyirum nefes darlığı nedeniyle uyuyamıyorum bide bacaklar uyusuyo
Papatyam27 Aycan1 hep bende bunları düşünüyorum doğum nasıl olacak ağrılar maşallah siz bitirmişsiniz bile 🥹
Siyah0606 Papatyam27 şükür bende öyleyim eşimden Allah razı olsun ama ailesi farklı ya ister istemez kafayı takıyorum üzülüyorum umursamamak gerekiyor aslında ☺️😏😏Gerçekten herkesin evde sıkıntısı var Rabbim yardım etsin valla
prenSandprenseSMomy Siyah0606 aynenm boşanacaklarmiş. Kayınvalidem bizle yaşayacak yani eşim ev yaptırmyaı düşünüyor yan yana ayrı ama ne. Anladm hep bi huzursuzluk bana bu zamana kadar bi faydaları olmadı eşmede çocuklarıma da ama bizden hep bi beklenti 😓
prenSandprenseSMomy Protein ağrlıklı beslenirseniz aslında çok kilo alınmıyor yumurta peynir zeytin yoğurt tavuk et ürünleri acıkımca da muz crviz badem bu yöntemle 31+4 4 kilo aldm çok şükür
Papatyam27 prenSandprenseSMomy işte ne güzel benim canım tatlılar istiyor hamur işleri yani hep güzel şeyler sağlıklı besleniyorum tabi düzene girdim ama istiyorum yani bazen zorla tutuyorum kendimi🤭
prenSandprenseSMomy Papatyam27 aynenm öyle adam sinirli i adam gergin eve geç geliyor onların problemleri ile ilgileneceğim diye büyük huzursuzluk sebebi. 🥴
umrumdadegil Papatyam27 21. Haftalar falan olsun bakalım o zaman nasıl hissedeceksin her zaman değişiyor haftalar ilerledikçe 😂
Papatyam27 Siyah0606 kesinlikle ya böyle düşünsem kesin bir şey bulurum ama takmıyorum kafama eşimde sağ olsun hep yanımda ama Allah herkese yardım etsin 2 canlı insanları düşünmeyen insan benim gözümde iyi insan olamaz 🙄
Siyah0606 umrumdadegil aynen 24 haftalık 1,5 ayda 5 kilo almışım genel 3 kilo oldu kilo vermiştim falan geri aldım öyle karışık biraz sen