Papatyam27 Eee kızlar nasıl gidiyor sizi mutlu eden şeyler mutsuz eden şeyler var mı biraz dertleşelim 🤗
Seymakocabey Papatyam27 mutlu eden şey uyuyabilmek mutsuz eden ise geçmek bilmeyen bel ve sırt ağrım 😃40+0 olduk artık 🩵
1melek-annesi Papatyam27 beni mutlu eden şey yarın sabah oğlumu görmeye gidiyorum 🥰 randevum var 31hafta3 günlük olduk 💙
S_B6606 Papatyam27 beni tek mutlu eden sey su an kizimin uyumus olmasini görmek o da uyumuyo saolsun😂
Papatyam27 Seymakocabey oooo bitmiş ne kadar güzel bende işte daha yolun ortasına gelmeye çalışıyorum😂 18+1 💙
Papatyam27 1melek-annesi maşallah bende 25 gün oldu görmedim ve acayip görmek istiyorum son 5 günüm kaldı 💙🤗
Seymakocabey Papatyam27 ahh ahh bittide işte şuan fragmandayiz film başlamadi daha 🤣 bide 2 yaşında kızım var Rabbim güç kuvvet versin 🤲😍
Papatyam27 umrumdadegil uykum var ama yok gibide karnım kıyılıyor ama ne yicem bu saatte bilmiyorum 😂
Papatyam27 S_B6606 aman sağlıklı olsun sabah bol bol uyur benim uykularıda ona yollayım ben o uyusun yeterki 😂
Dilekonurr S_B6606 8 de başladım uyutmaya 12 de zorla uyudu :) Allah yardımcın olsun bazen çok zorluyorlar ben ağladım hatta uyumuyor diye :)
S_B6606 Dilekonurr bende agliyorum vallahi napiyim baska care gelmiyo yalvariyorum resmen iki dk uyu diye😂
Nazalex Papatyam27 sinirden stresten yorgunluktan uyumak ne mümkün🥲 bir de bebişin verdiği rahatsızlık var