_Mother_ Dilan1998 ovulasyon testi aldım zaten bu ay tutmazsa gelecek ay kullanacam ama zaten adet bittikten sonra gün aşrı birlikte oluyoruz yumurtlama dönemine mutlaka denk geliyordur
Aysen_23 ben ovulasyon testi kulanmıyorum reglm 28 günden bir bitdikden sonra regl gününe kadar gün aşırı cinsel ilşkde oluyoruz. Bence o zaman qayet yumurtalama gününede denk geliyo,zaten sperm 2-3gün canlı kalıyo
Dilan1998 _Mother_ adet in 9 cu gününde test yapmaya başlayın her sabah çift çizgi görünce birliktelik olsun ve hergun yapmayın spermler in yenilenmesi güçlenmesi lazım tutabilmesi için
Minikkelebegim13 deniizz_ Ben geçen ay battan bir gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı bat günümde de regl olmuştum zaten. Bu sefer önceden test yapmıcam hem üzülüyorum hemde test boşa gidiyor 😕
deniizz_ Minikkelebegim13 insan artık testide düşünmüyor da psikolojisi bozuluyor resmen şuan sanki hiç pozitif göremeyecekmişim gibi hissediyorum 🥺
noble1 Benim bat 13ü. 31 ekimde yumurtlama gördüm, ilk defa bu kadar 10 gün boyunca değerlendirdik bakalım, umarım tutar bu ay. aklından bebeği atmak lazım kısmını hiç yapamadık ama o kesin 🤣 10unda test yapmaya başlarım🫣
_Mother_ Dilan1998 hergün yapmıyoruz zaten işten dolayı dahi öyle bir imkan yok zaten eşim polis vardiyalı çalışıyor gün aşrı dedi doktorumuz o şekilde oluyor zaten
Dilaradefe28 deniizz_ kac gun var benmde 5 var kaset test yaptm nefatifti erken olabilir dite dusunuyorm
Minikkelebegim13 deniizz_ bir hafta kala yapmışsın canım erken bence günün geçince yapmalısın çünkü geç döllenmede olabiliyormuş ne kadar erken yaparsan o kadar hayal kırıklığı oluyor 😔