Sceylan @“Dilaradefe28” evet inşallah görürüz 🥹 bende sabırsızlanıyorum ama henüz erken diye yapmıyorum
Minikkelebegim13 deniizz_ bir hafta kala yapmışsın canım erken bence günün geçince yapmalısın çünkü geç döllenmede olabiliyormuş ne kadar erken yaparsan o kadar hayal kırıklığı oluyor 😔
deniizz_ Minikkelebegim13 gerçektende öyle ya hep hayal kırıklığı Rabbimin vardır bir bildiği ama çok yoruldm😞
Minikkelebegim13 Kızlar ne durumdasınız benim bat yarın. Ama regl olcam büyük ihtimalle çünkü geçen ayda 1-2 gün kala peçeteye leke gelmişti yine geldi muhtemelen regl olucam😔
NovaVina_ Benim 6 ve hala ne gebelil ne regl belirtisi yok erken gebelik testi yaptim negatif. Nasil is anlamadim. Cok duzenlidir regl döngüm
_Mother_ NovaVina_ bu ay çok karışık oldu yaa bende daha adet olmadım geçti testte pozitif görüp kanda negatif gördüm hayırlısı inşallah sen Hamilesindir ama inşallah
NovaVina_ Minikkelebegim13 iinsallah dua edin lutfen. Kan gorene kadar umudum var testler negatif desede 🌸🙏🏼 Her ay yeni bir umut icinizi ferah tutun. O dogru zamani biliyor 🥹
DeneyimliMom NovaVina_ ben de reglim geçeli 3 gün oldu. Test yaptım şimdi negatif çıktı. Pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsa ada çayı içerim o hemen benim adetimi söküyor.
Minikkelebegim13 NovaVina_ Dualarım bütün bebiş isteyenlere Rabbim inşallah nasip eder sağlıkla hayırlısıyla 🌸
NovaVina_ DeneyimliMom bende ne regli ne gebelik belirtisi hicbir sey yok 🙄 10 gun gecmeden yapmayın deniliyor. 15 kasim’a kadar bekleyecegim bekleyebilirsem 😅
Amanguzelyavasyuru Minikkelebegim13 Beklemedeyim adet belirtileri gebelik belirtileri aynı oluyor o yüzden birşeye yormak istemiyorum.Ama hislerim bu ayda yok diyor
Yes_mom0 NovaVina_ bir şey diyecem kızlar 2 gün önce lekelenme yaşadim kaç gün sonra test yapmam gerekiyor 🙄