Merve171214 ebru31111 Herkes ikinciler daha erken gelir diyor çevremde de genelde hep ikinciler erken geldi 30 haftadan beri gelmeye niyetleniyor bizimki şuan 33 haftalığız yalancı sancılarım çok oluyor 😊
Ebrarabla_06 Seray458 hayırlısıyla kucağına al hayırlısıyla doğumunu güzel bir şekilde yapmayı nasip etsin Rabbim sana heyecan çok fazladır şimdi Tabii Onunla beraber korku da vardır bilinmezlik
Ebrarabla_06 nurcan355 yolu yarılamışsın Allah’ın izniyle çift sayıları da göreceksin Sağlıkla kucağına al canımın içi
Aycan1 ebru31111 maşallah seninkiler yine büyük benimkiler küvük hep aralarında 2 yas var Allah güc kuvvet verir inşallah 🤲
Ebrarabla_06 Lamiya02 o 2 ay öyle çabuk geçecek ki ne olduğunu anlamayacaksın bile hele de Kış ayları gündüzleri kısa olduğu için çok çabuk geçiyor Rabbim yardımcın olsun Sağlıklı gelsin bebişimiz
Fatmanuray_0610 Ebrarabla_06 116 gün bakalım herkes çok az kalmış diyo ama bana hala çok uzun bir süreç gibi geliyor bakalım hayırlısıyla doğurmak nasip olsun 🙏
Ebrarabla_06 Fatmanuray_0610 İnan ki o kadar çabuk geçiyor ki son zamandaki günler hele de çift sayılara düşünce göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor ve insan bu günlerini özlüyor Sağlıkla kucağına al canım benim Rabbim sağlık nasip etsin
Ebrarabla_06 berenn02_ sağlıkla hayırlısıyla kucağına alın inşallah beklediğine değer Allah’ın izniyle az kaldı
Ebrarabla_06 elifbarcin65 çift sayılara Düşmüşüz bakalım Çok şükür hayırlısıyla gelsin abisi şimdi çok mutludur çok heyecanlıdır
BetulGGD Ebrarabla_06 şafak saymak da güzeldi ama minik bal damlamı kollarıma alalı bugün 7. Gün olacak 😍şu an kollarımda uyuyor 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻👼🏻
Ebrarabla_06 BetulGGD çok şükür canım benim Gözün aydın Darısı diğer bütün annelere bekleyen herkese olsun