Ebrarabla_06 Asiyefdnn inşallah sağlıkla alırsın kucağına inan ki o düşünce de olunca geçmiyor hep az günlerim kaldı diye düşün geçer
Ebrarabla_06 Kuzeyguney kesinlikle git ne olur ne olmaz diye Rabbim hayırlısını versin inşallah canım benim
Kuzeyguney Ebrarabla_06 bu ağrıyla bu gece dogurmazsam tabi sabah giderim belimden aşağı kasıklarımda ağrı var gidip geliyor sürekli içimde bı sıkıntı varmış gibi nefesim daralıyor
Goncagul_7106 Ebrarabla_06 SON 50 ❤️rabbim nasıp ederse ama sezeryan olacağımız içim daha erken olacak galıba ❤️
Ebrarabla_06 Goncagul_7106 o zaman bir 10 15 gün daha erken olur tabii doğumunu kendiniz belirliyorsunuz sezeryan olunca öyle biliyorum ben kendi isteğinizle mi sezeryan olacaksın yoksa mecburi mi
ebru31111 Merve171214 nasıl yani ikinci doğumlar daha erkenmi oluyor bende 3 olacak 96 günüm var nasıp olursa tabi doğru tahminse 😂🥰
Merve171214 ebru31111 Herkes ikinciler daha erken gelir diyor çevremde de genelde hep ikinciler erken geldi 30 haftadan beri gelmeye niyetleniyor bizimki şuan 33 haftalığız yalancı sancılarım çok oluyor 😊
Ebrarabla_06 Kaderyuruk bazen uygulamada gösterdiğinden daha erken oluyor bebekler Ben de son 4 gösterdiğinde Ben doğum yapmıştım Darısı başına inşallah en kısa zamanda olur
Ebrarabla_06 Kuzeyguney doğumun başlamış Olabilir canım benim Çabuk hastaneye Gitmen gerekir gittiğinde ne olduğunu buraya yazarsın olur çok merak ediyorum Korkma sıkıntı yapma hayırlısıyla gelsin inşallah
Ebrarabla_06 Pekii hayırlısıyla alın inşallah ablası şimdi sabırsızlıkla bekliyor bundan sonra hayat biraz daha yorucu olacak ama çok güzel olacak
Ebrarabla_06 Beyzanury1234 nişan geldiğinde hemen Bir iki güne doğum oluyor ya da bir haftaya kadar sürebiliyor Doktorum öyle demişti Ben de nişan geldiği gün akşamına doğum yapmıştım hayırlısıyla kucağına alır inşallah
Merve171214 Ebrarabla_06 daha gelmesin çok erken 🙈 başta salatalık işe yarıyordu büyüdükçe artık o da işe yaramıyor cuma kontrolümüz var belki başka bir ilaç verir