Ebrarabla_06 Fatmanuray_0610 İnan ki o kadar çabuk geçiyor ki son zamandaki günler hele de çift sayılara düşünce göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor ve insan bu günlerini özlüyor Sağlıkla kucağına al canım benim Rabbim sağlık nasip etsin
Ebrarabla_06 nurcan355 yolu yarılamışsın Allah’ın izniyle çift sayıları da göreceksin Sağlıkla kucağına al canımın içi
Ebrarabla_06 Lamiya02 o 2 ay öyle çabuk geçecek ki ne olduğunu anlamayacaksın bile hele de Kış ayları gündüzleri kısa olduğu için çok çabuk geçiyor Rabbim yardımcın olsun Sağlıklı gelsin bebişimiz
Lamiya02 Ebrarabla_06 bu benim inwallah ikinci bebiş ilki daha cobuk gecmişdi iknci olmasina bakmayarak buna daha cok heycan var ve zaman gecmiyo 😐 salikla gelsinler inwallah
Ebrarabla_06 FatSon9993 çabuk geçer çabuk geçer annesi say doğumdan sonra da günler İnsan özlüyor tadını çıkartıp güzel güzel☺
Aycan1 ebru31111 maşallah seninkiler yine büyük benimkiler küvük hep aralarında 2 yas var Allah güc kuvvet verir inşallah 🤲
FatSon9993 Ebrarabla_06 her haftasında video resim çekiyorum biliyorum ki bu günleri özleyeceğim ve bebeğime hatıra bırakmak istiyorum 😍😍
Ebrarabla_06 Seray458 hayırlısıyla kucağına al hayırlısıyla doğumunu güzel bir şekilde yapmayı nasip etsin Rabbim sana heyecan çok fazladır şimdi Tabii Onunla beraber korku da vardır bilinmezlik
Ebrarabla_06 Pekii hayırlısıyla alın inşallah ablası şimdi sabırsızlıkla bekliyor bundan sonra hayat biraz daha yorucu olacak ama çok güzel olacak
Pekii Ebrarabla_06 aynen öyle çok heyecanlı gelsin artık diye 🥰 bu arada Ebrar kızınızın adı mı benim kızımın adı da Ebrar Hira ❣️
Ebrarabla_06 Beyzanury1234 nişan geldiğinde hemen Bir iki güne doğum oluyor ya da bir haftaya kadar sürebiliyor Doktorum öyle demişti Ben de nişan geldiği gün akşamına doğum yapmıştım hayırlısıyla kucağına alır inşallah
Ebrarabla_06 Kaderyuruk bazen uygulamada gösterdiğinden daha erken oluyor bebekler Ben de son 4 gösterdiğinde Ben doğum yapmıştım Darısı başına inşallah en kısa zamanda olur
Kaderyuruk Ebrarabla_06 sağlıkla kavuşmak istiyorum inşallah zaman hiç geçmiyor gibi bu aralar , bakalım kanala girmişşş ne olur ☺️
Ebrarabla_06 Kuzeyguney doğumun başlamış Olabilir canım benim Çabuk hastaneye Gitmen gerekir gittiğinde ne olduğunu buraya yazarsın olur çok merak ediyorum Korkma sıkıntı yapma hayırlısıyla gelsin inşallah
Ebrarabla_06 Goncagul_7106 o zaman bir 10 15 gün daha erken olur tabii doğumunu kendiniz belirliyorsunuz sezeryan olunca öyle biliyorum ben kendi isteğinizle mi sezeryan olacaksın yoksa mecburi mi
Goncagul_7106 Ebrarabla_06 yok kendı isteğimle normal doğum dan korkuyorum ve yazılanlara göre normal doğum dan sonra vajına eskı haline tam olarak kavuşmuyor muş o yüzden sezeryan istiyorum
Ebrarabla_06 FatSon9993 çok iyi yapıyorsun canımın içi ben de her gün resim çekerdim her Fırsat bulduğunda Video çekerdim hepsi anı olarak kalıyor çok iyi yapıyorsun 🥰😍