Aysem050 Annelik ne güzel yaş aynı isim aynı kaç yıllık evlisin çoçuğun varmı ben 4.5 senelik evliyim 4 yaşında bi kızım var 32+4 günlükte oğluma hamileyim
Annelik Aysem050 allah Razı olsun sizde bian önce sağ salim kavuşun prensinize😄13haftalıkken çıkıntı var Erkeğe benziyo dedi ama bilmiyom
Aysem050 Annelik sağlıkla sağsalim alalım kucaklarımıza yarın kontrolüm var yarından sonra artık doğum çantamı hazırlarım sanki ilk kez anne olacakmışım gibi çok heyecanlıyım
2505 Annelik oğlum çok hareketsizdi çok korkardım sırt üstü yatıp kanepe veya duvar tam dim dik olacak şekilde ayaklarımı uzatıp en az 10-15 dk beklerdin bi 10 dk sonra mutlaka bir kerede olsa teklemelerdi deneyin isterseniz sizdede işe yarar inşallah 😊
Aysem050 Vildan007 rabbimin izniyle sizde görürsünüz ozamanları bi bakmışsınız bebeğiniz kollarınızda asıl son Zaman'lar zor geçiyor
Vildan007 Aysem050 karnındayken en güzel zaman dıyor herşez doğduktan sonra bu günüleri arıyormuşuz 🙂)))
Beyzats EgeBebek 34+0 bugün ögrenecegim Sağlıklı olsunda fazla kilolu olup olmaması önemli değil bence
EgeBebek Vildan007 bence cinsiyet konusunda acele etmeyin bize 12 hafta pipi gösterdi başka dr 16 hafta kız dedi bebişimi iki hafta erkek olarak sevdim 😞
Kizimolsun Vildan007 valla ariyorsunuz tabi cok kusan agri cekenleri sanmam ama ben az daha dursaymis dedim yani 😂
Aysem050 Vildan007 ben alışkınız kızımı tek başıma büyüttüm hiç bi şey bilmediğim halde oğlumuda büyütürüm herhalde 😄😄😄