Vildan007 Merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık hamıleyım ve boyle bir ortama ılk defa katılıyorum 🤗İlk hamılelıgım sık sık sorularım olup sızı bunaltırsam sımdıden kusura bakmayın 🙈
Vildan007 Kizimolsun hosbuldum 💕 İlki kolay gecmısmıydı 🤰 Benım bulantılarım ve hergun 1 kere kesın kusuyorum da 🤢
Nilufar_1996 Kizimolsun son adet tarihine göre zaten bir hafta değişir hangi kadın adet arası hamile kalirki zaten yumurta çatlamamis olur onlar adet tarihinize Göre hesap yapıyor. Ondan bir iki hafta gec görebilir duyabilirsiniz dış gebelik değilse canınızı sıkmayın
Vildan007 Zs18 maşallah 🤗 Benım her gün 1 kere kusmam oluyor maalesef ne yapmalıyım acaba kusmalar ıcın
Kizimolsun Vildan007 evet hemde cok sadece bir hafta hafif bir bulanti vardi o da diyorum hakile oldugunu anlamam icinmis herhalde o dan so ra inan hamile oldugumu hnutuirdum normal zama lar gibiydi dogumumda bes dklik oldu cok sukur bakalim hu nasil olacak 😉
Zs18 Vildan007 pek bişey yapamazsın sadece doktor bi hap veriyor bulantı kesmek için yada devamlı tuzlu kraker yada tuzlu salatalık falan iyi geliyor
Kizimolsun Kusura bakma hizli yazmaya calisiyorum kelimeler pek anlasilmiyo da bundan sonra dikkat edicem simdilik idare edin 😂😂