0237 Zeyneppkkxxx bende öyle hep meyve yedim özellikle çilek bikana kadar yedim yetmedi reçelini yaptım 😂😂🤣
December umrumdadegil hayatımda hiç beslenemedigim kadar sağlıklı beslendim yumurta süt ve sudan gına geldi. Doğurduktan sonra bütün sağlıklı şeyleri hayatimdan cikarcam bir süre 😁 en cok domates yedim sekizinci ayimdayim domates yemedigim bir gün olmadı😁
Slc Yagmurakyurek evlatlarmz sağlıkla gelsinler insallh canm benim Rabbim kimselere muhtaç etmesin bizleri bütün ane adaylari saglikla kavuşsun evlatlarna
Gulsahim umrumdadegil tatlı sekiz aylık olucaz nerdeyse yine tatlı kilo aldıysan bu sbeple aldım o derece 😁😅
rabisskocc Tgcedlbdk kız tahmin ama ikili tarama da da kız denildi detaylıda da😂 kasımın ilk haftası randevum var büyük ihtimalle de kız yani bakalım
aysun1-zleli umrumdadegil kesinlikle meyve ilk zamanlar her meyveyi çekiyodu canım hepsinden alıyordum görgüzsüz gibi😂 en çokta başından beri üzüm hapa da yiyorum ve şimdi son olarak mandalina 😂
Dalenkamader Nursonmez Canım kardeşim Allah besliyor yavrunu, onun gıdası Allah katından tamamlaniyordur zaten ❤️
Mrymozbek umrumdadegil Havuç ve şeftali o kadar güzel geliyor ki yazarken bile ağzım sulandı 33 hafta her gün havuç 🥕 😂😂