Siinemss umrumdadegil Turşuuu ve suyunu yedim içtim limon yedim hep ekşi şeyler istedi canım şimdi 33+6 oldum daha yeni yeni tatlı istiyorum😀
Melos066 umrumdadegil ekşi olan herşey mandalina greyfurt limon falan ama suyu deil normal meyve sekilnde tuzlayıp yiyoru mvalla
sesilay umrumdadegil muz çilek mandalina şu sıralar en çok yediklerim. Bulantım falan yok ama baharatlara aşırı hassasiyetim bar. Baharatlı yiyemiyorum
Zeynepesen51 umrumdadegil enn çok erik tamda eriğin mevsimi olmadığı zamanlarda erige asermistim annem gil kayseri kayseri gezip bulmuşlardı en çok erige asermistim şimdi 24 gün sonra kucağıma alacam kızımı
Elanur070717 Berenada69 herkes mandilana yazmış ya bende mandalina çok sevmem ama bi tek onu yiyorum içim yanıyor sanki
8mucizem8 umrumdadegil süt ben hayatımda sütü hiç sevmezdim ama hamileyken bana bir süt aşkı geldi sabah akşam kah meyveyle kah çikolatalı kah gevrekle yada ballı süt sürekli tüketiyorum 😁
Balmommyy 8mucizem8 ayyy bende sütü çok severdim hamileliğimde görmek istemiyorum markette süt reyonundan geçerken bakmıyorum bile 😂😂
Esr36 __mom ılk kızımda bende oyleydım yanı günlük rahat bı buçuk kılo tuketıyodum doğuma gidene kadar
Satikls __mom ayy evet ya bu bende de var hemde aşşırı fazla yiyorum canım çok istiyor normalde sabahları aç karnına bişey yiyemem ama gözümü açar açmaz canım mandalina istiyor resmen:)