EbruOge umrumdadegil inanilmaz meyve tukettim halada ara ara geliyorlar smdilerde ise bebis icin mtlaka hergun 1 muz ,nesquikli sut (bebege cok iyi kilo aldiriyor,)kasar,ceviz vss yiyorum
Gamzenakit umrumdadegil ilk haftalarda cok yedim şimdi 4 ayım bitcek yiyemiyorum ceviz artık mandalina muz yiyorum bende
Leylalyla umrumdadegil tek birşey aserdim oda ayva. Son 3 ay her gün 2 ser tane yiyordum. Doğum yaptım eve döndüm annem getirdi önüme dedim kaldır kaldır. Doğum yaptım ayva sevdam bıçak gibi kesildi.
Feslo umrumdadegil yumurta belki her gün yedim 😪 aşerdiğim olmadı ama genel oşarak canım tuzlu şeyler istedi.
sule-12 umrumdadegil ilk gebeligimde surekli portakal istedi canım su zamana kadar yemedigim kadar o hamileliğim süresince yedim , şu an kj hamilelegimde elma 😅😅
Naniklininik Benim canım deli gibi kelle paça çorbası istiyor ama zararlı olabilir diye yemiyorum. Yumurta çok yiyorum ceviz bir de ama cevizden tiksindim ağır geliyor avokado da öyle yiyemiyorum normalde severdim
Sofiaa Nursonmez benim kardeşim ikincisine hamile iken çok zor günler geçirmişti ve sadece salçalı makarna yedim drdi. Ona rağmen çocuk sağlıkla doğdu şuan tam 12 yaşında turp gibi kız maşallah. İnşallah sizin de bebeğiniz sağlıkla gelir.