ebrarmom08 umrumdadegil normalde de yerdim hamilelikte dahada abandım tatlı şeylere çikolata felan çok fazla tüketiyorum 🙂
Yagmurakyurek umrumdadegil firindaki kek gibi olmuyor ya tadı tava keki fırınlardada satılmıyor Bursa’da burda davlumbaz firinim var dışı pisirio içi hamur bırakıo herşeyi güzel pisiro bitek keki pisirmior ne yaptıysam olmadı tutmuyor ama bu aralar zeytin canım çekiyor kek arada cekior
umrumdadegil Yagmurakyurek o zaman dereceyi düşürüp yavaş yavaş pişirmeyi dene istersen bi de belki içi iyi pişer bu sefer borcamda
Aysnrclk umrumdadegil benim canım hep tatlı çikolatalı sütlü şeyler çekti 18 haftalığım hala da öyle hep tatlı şeyler yemek istiyorum ve kuzum olacak 🤲🤲🥰🥰😍😍
Yagmurakyurek umrumdadegil yaptım davlumbaz fişli fırın olmuyor arkadasimin evindeki normal fırın çok güzel oluyor yaptım orda bikeresinde davlumbaz da ayar yok ❣️
Meoss umrumdadegil 36 haftalık hamileyim cok bısey yiyemiyorum ıkı lokmada sankı tıkanıyorum ama ilk baslarda sadece patates yemegı ve meyve yıyebıldım
rabisskocc Tgcedlbdk kız tahmin ama ikili tarama da da kız denildi detaylıda da😂 kasımın ilk haftası randevum var büyük ihtimalle de kız yani bakalım
Tgcedlbdk Tam tersi ben de sadece bol acılı kebap döner dürüm hep bunları aseriyorum şalgam turşu.Hic tatlı yiyemiyorum ki çok severdim 8+2 yiz
Merve1616 umrumdadegil İlk üç ay mide bulantısindan dolayı yoğurt çorbası içmiştim kahvaltıda bile.Salatalik,mor lahanayi çok tükettim 🌸