Deletedmom344 Hsnanr Bir videoda izlemiştim gebelikte hormonlardan dolayı sivilce çıkartıyormuşuz. Hatta bayağı bir gebe müzdaripmiş bu konudan. Normalde benimde sivilcelerim çıkardı ama gebe olduğumdan beri daha az çıkmaya başladı sanki. 😂
Aysktr Hsnanr benimde cildim de çıkmazdı bi iki cıkıyor şimdilerde ama en kötüsü sırtım kızlar resmen harita gibi görünce sok oldum yüzümde nadir ama sırtımdan eksilmiyor 😄
Gkhnm97 Sarem bu ay bnm de cok sivilcem cikti adet tarihime yakin ama adet olmadim insallah hamişizdir🙏
Mira_ll13 Sarem yok askiim daha gitmicem özele gaaliba 600 olmus asiri pahalli devletten ravdevu aldim mehmet sanli ya insallah kontrol ederse bakalim duzgunce gitmem özele
Gkhnm97 Sarem bde kasiklarim agriyo ara ara backlarim ve cok ayakta durusam belim ama bnm negatif cikti bilemiyorum acaba gec dollenmemi diye aklima sonrada boswer umitlenme diyorum sen test yaptnmi
Burcak61 Hsnanr 7+5 deyim 4 haftadır sivilceden yüzümde boşluk kalmadı biri çıkıyo biri bitiyor her zaman kullandığım yüz tıkama jelleri ve maskeler de fayda vermiyor 😱
Gkhnm97 Sarem anladim canm cok umitlenme yine sende ben cok umitlendim negatif cikti cok uzldm agladim ondan diyorum insallah bebisin seninledir🙏😊
Seyhan34 Hsnanr benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı ama hamile kaldığımdan beri sürekli bir iki tane oluyor burnumun içinde sürekli tekrarlayan bir sivilce var bide çillendim nedense 😦
aaasenaaa Benim sivilcelerimin biri iyileşmeden öbürü çıkıyor 🤦🏻♀️ Hamilelikte anne regl zamanı pms döneminde sivilce çıkarıyorsa çok daha sık görülürmüş, ben cinsiyetle alakalı olacağını zannetmiyorum bu kişiden kişiye değişen genetik ve kalıtsal bir olay mide bulantısı,kabızlık,uyku problemi ve karın şişkinliği gibi.. örneğin kiminde karın hemen belli oluyorken başkasında daha geç çıkıyor,ya da karın büyüklüğü genişliğe göre değişiyor🤷🏻♀️