Hsnanr Yüzünde bıtmek bilmeyen geçmek bilmeyen 2 3 tane bile olsa hıc eksilmeyen sivilcesi olan varmı mınık mınık ve sıvılce sayılmayan şişlikler (patlamayan şişlikler)
semrakarahan Hsnanr benim hamila kalmadan once boyle cikmazdi 1 tane olurdi gecer biterdi yuzumun her yerinde var nerdeyseee 😑
Sarem Hsnanr bu ay benim adetim bitti bittikten sonra sivilcem çıktı hemde ilk defa bu kadar çıktı. Bu ay korunmamıştık inşallah hamileliktendir 😂
Gkhnm97 Sarem bu ay bnm de cok sivilcem cikti adet tarihime yakin ama adet olmadim insallah hamişizdir🙏
semrakarahan Hsnanr hayir gitmedim yedigimdendir hormonlardandir die dusundum bide şey galiba bn cekirdegi cok çittim bi iki gun 😟
Hsnanr Eylldrnn yok vallahı belli değil seninki bellimi bi ara karşıma çıkmıştı sıvılce çıkıyorsa erkektır yazıyordu ınternette
Arslanfatos Demek ki yalnız değilmişim hamilelğimle birlikte benden ayrılamayan 2 3 sivilce var ama ne içi dolu ne boş şiş gibi.. genelde makyaj yapmam ve temiz bakarım cildime ama hormonlarla ilgili sanırım👼🏻
Rabiaaykurt Valla hanımlar benimde var 1 tane hiç gecmiyor sabit duruyor herkes ucuk zannediyor ama değil hamile kaldığımdan beri bana eşlik ediyor inşallah dopumdan aonra gecer
Victoria Benim öncesinde de sivilcem vardı şimdi de aynı çay ağacı yağı sürüyorum büyümeden söndürüyor
alisaorkhan Kagan Kocatepeden duymusdum kiz cocugu hormonu anneyi guzellestirirmis, erkek cocugu hormonu sivilce filan cikarirmis tippdada var yani boyle bisey, bilmiyorum ne kadar dogru ama benim kizim olucak ve hamilelikte cildim o kadar puruzsuz oldu ki gercekten hic once cildim boyle degildi ve olmadida. Butun siyah noktalara kadar hepsi gitdi