nunusmom Suziiii- valla bnmde yavaş yavaş geçiyoe gibi elma mı yesem biraz da acaba diyorum ama üşengeçliğim ağır basıyor bir de hafif üşüyorum oturdugum yerden hiç kalkasım yok 😂😂😂😂😂
Suziiii- nunusmom vallahi ben yedim sende ye inşallah geçer uyumaya calisicam mecbur umarım uyurum 🫠🫠
Sentines Çok berbat bir durum😞 bir yudum soğuk süt içmeyi deneyin, çok rahatlatıyor, geçmez ise maden suyu en son artık doktor rennie duo süspansiyon verdi onu içiyorum
Boncukk123 Suziiii- aynı sekılde canım benim bide hem mide ağrısı hem yanması hem de ekşime aynı anda oluyor bazen cok zor geçiyor gece ağlıyorum bile bazen doktor hicbsey vermicem dedi normal dedi en son yedıklerıme dikkat ediyorum şekerli şeylerdi sıvı yağdı falan akşamdan hafif beslen şişkinlik gaz hazımsızlık yapacak şeylerden uzak durursan bi nebze iyi geliyo
Suziiii- Boncukk123 evet canım yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor ama gerçekten dayanilmiyor bazen sanada çok geçmiş olsun
Boncukk123 Suziiii- sagol canım benim bekarken de cok hassastı midem hamilelikte de daha yoğunlaştı sanki canım
Hanimeller Suziiii- valla ben fark ettim ki artık ne yesem yanıyor midem o yüzden yediklerimden ziyade artık yedikten sonra uzanmamaya dikkat ediyorm uzanınca daha beter oluyor ve gece midem yanıyorsa kalkıp bi doğruluyorum sonra azıcık geçiyor öyle yatıyorum
nunusmom Boncukk123 bna bulantı kusma çok olursa iç diye prilam verdi gebelik bulantı kusma hapı zaten. Birde serum taktılar işte 50 dk falan sürdü öyle
nunusmom Boncukk123 kendiniz isteyin bazı doktorlsr umursamıyor maalesef serum alabilir miyim acaba birşey yiyemiyorum fLan diyin
Boncukk123 nunusmom söyledim canım gerçekten cok zorlandığımı belirttim gebelikte normal dedi vermedi