YigitPoyrazMomm Suziiii- amin inşallah canım benim😍 kız uyumak istiyorum uyuyamiyorum midem alt üst napacaz böyle😣
Suziiii- YigitPoyrazMomm Al benden de okadar yeminle bemde uyuyamıyorum yogurt yicem şimdi belki geçirir yaaa şaka gibi herkes ayni dertten muzdarip
YigitPoyrazMomm Suziiii- yoğurt yeme fena yapar soda iç kusabiliyosan kus rahatla valla hepimiz çilekeş olduk tek istediğim sağ salim kucagimiza alalım inşallah geçsin şu günler artik
Suziiii- YigitPoyrazMomm suan birde adet sancisina benzeyen ağrım oluyor ara ara gelip gidiyor yalancı sanci sanirim
Rojda09 Suziiii- aynı o durumdayım her akşam yatmadan önce bi kaşık tahin yiyorum geçiyor bu akşam yemedim mutfakta alt katta üşeniyorum gideyim yoksa tahin çok iyi geliyor
nunusmom Suziiii- tam olarak o sebebten uyandım kussan kusamıyorsun yatsan yatamıyorsun oofff oofff ilk gebeliğimde son 1 1,5 ay çekmiştim bunu şimdi henüz 16 haftalık ve başladı en korktuğum şey illet bişey 😖😖😖
nunusmom Suziiii- kıızzznasıl geçirdin 😂 tüm yorumlarımı okumadım 😂 bna da söylesene nasıl geçirdiğini aynı sebebten uyandım yarım saattir midem sanki ağzımda geziyorum evde 🥴
nunusmom Suziiii- püüüüü bnde size umut bağladım cvp bekliykrum 😂😂 ılık süt içtim geçmedi gibi ama ters psikoloji ile midemi kandırmaya çalısıyorum süt iyi geldi yaa bak bak geçiyoe diyorum 😂😂😂
nunusmom Suziiii- valla bnmde yavaş yavaş geçiyoe gibi elma mı yesem biraz da acaba diyorum ama üşengeçliğim ağır basıyor bir de hafif üşüyorum oturdugum yerden hiç kalkasım yok 😂😂😂😂😂