Cansuu154 Boncukk123 tupperware dışında başka vakumlu kutular olur mu ? İnternetten alanların kırik vs cikmis
Cansuu154 Boncukk123 LavinsMom burada bir arkadaş kaynatmayıncada oluyo demiş içme suyuyla demiş hatta birine ebe demiş siz ne düşünüyorsunuz ? Kaynatmalı miyız ? Yoksa içme suyuyla olur mu ?
Canookii Cansuu154 merhabalar bence ıslak mendil en mantıklısı bir sürü bebek doğuyor çoğu anne de ıslak mendil kullanıyor bı sorun olacağını düşünmüyorum ıslak mendilden dolayı sağlığı etkilenen bebek hiç duymadım.Ben sleepy nin ıslak mendilinden aldım. Onu kullanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Ama tabi herkesin kendi fikri 🌸
Cansuu154 Canookii bende sizin gibi düşünüyordum ama hem içerikleri çok kimyasal hem idrar yolu enfeksiyonuna vs sebep olabiliyormuş bu yüzden yeni doğmuş bebişe en azından ilk etapta bile olsa pamuk kullanmaya karar verdim ilerleyen sürece duruma göre bakacağım Yanıtınız için çok teşekkürler
cokkasmabeabi Cansuu154 suyu kaynatmaya ne gerek var ki? O kadar da abartmaya gerek yok. Hastanede de pamuk kullandım ben. 200 ml su şişesinden pamuğu ıslatıp sildim.
cokkasmabeabi Cansuu154 çeşme suyu da içme suyu da kullandığım oldu. Bir sorun yok. Bu kadar düşünüp üstüne giderseniz hastalıktan kurtulamazsınız. Bagisiklik kazanması da önemli. Pişik gibi kizarirsa da kantaron yağı kullanıyorum, pişik kremi vs kullanmadım hiç.
LavinsMom Cansuu154 olur neden olmasin. Sadece benim bebegim kisa dusuyor havalar soguk olunca soguk islak pamuk kiyamiyorum 🫣ilk evrede onun icin biraz ilik suyla temizliycem. Oda sicakliginda icdigimiz temiz suyla bile olur. Fokur fokur kaynatmak onemli degil.
Boncukk123 Cansuu154 bilemiyorum canım belki de olur ama ben kaynamış soğumuş sekılde tuppera koyup kullanmayı düşünüyorum bir gun boyunca gidiyormuş o sekılde
edadm Cansuu154 ıslak mendil aldım dışarda onu kullanmayı düşünüyorum ama evde olduğumuz sürece pamuk kullanacağım her ne kadar temiz içerikli deseler de kimyasal elbette var su pamuğun yerini tutmaz sonuçta
Cansuu154 LavinsMom oy benimkide mart bebişi olucak inşallah o zaman bende üşümesin diye ilk başta bende ılıtayım o vakit yanıtlarınız için çok çok teşekkürler
Rynryn NewMomm1 bencede bende katılıyorum ve ayrıca üstüne düştükçe düşündüğün oluyor biraz da salmak lazım 😅
KIME Cansuu154 doğduğu andan itibaren temiz su ve pamuk dediler, saf su olan paketli ıslak mendiller de yeni doğanda pişik yapabiliyor dediler