Boncukk123 Cansuu154 canım tupperware ıslak mendil kutusu yazınca çıkıyor Hepsiburada da varmış bunlar sağlam oluyor küflenme vs olacağını zannetmiyorum tupper cunku
Cansuu154 Boncukk123 peki siz kullandıniz mi kullaniyormusunuz ? bence bakteri üretebilir gibi geldi nemli olarak kalması zarar görmesin bebiş derken daha çok zarar görebilir gibi hissettim
Cansuu154 Boncukk123 tupperware dışında başka vakumlu kutular olur mu ? İnternetten alanların kırik vs cikmis
ekc Cansuu154 Evet ama sürekli açık değil ki. Sabah doldurdum çay yaptım gene doluydu az su koyup kullanıp bitirmem mesela şuan oda sıcaklığında kaynamış su vardır içinde
Boncukk123 Cansuu154 henüz kullanmadım ama alışveriş listesine ekledim canım tupper da neden küflenir bozulsun disarıya koysan günlerce dursa tamam olabilir ama tupperın içinde zarar gelmez nasib olursa ben temizliğini bu sekılde yapmayı istiyorum
Cansuu154 KIME peki doğduğu andan itibaren mi içme suyuyla pamuğu ıslayabiliriz ? Yoksa ilk başta kaynatip ilinan suyla mi islamaliyiz ?
tugba_2365 Cansuu154 ben bu tarz durumlarda kullanmak için ufak bir termosum vardı, hep kaynamış dinlenmiş temiz suyum bulunurdu.
K-Canseven Cansuu154 ben kızımın pamuklarını ıslatıp elimle bastırıp fazla suyunu sıkıyordum. Aralarını da kantaron yağı döküyordum. Hiç pişiksiz büyüdü😀
Limon06 E bebek markasının ıslak pamuklarını alabilirsiniz bız hastanede onu kullandık evde pamuga gectık sımdı de gece onu gunduz pamuğu kullanıyoruz
KIME cokbilmismom o kadarını bilmiyorum ama İzmir’de yaşıyoruz bizim çeşme sularımızda arsenik vardı önceden şimdi de güvenemiyorum 😁 Çeşme suyunu çay için sadece kaynatarak kullanıyorum onun dışında hep damacana su
KIME cokbilmismom henüz çocuğum doğmadı ama yıkama işini kettle da ısıtıp karıştırarak 1 kova su ile yapabilirim sanırım ilk zamanlar. Sonra normal çeşme suyuna dönerim ilk 3 ay riskli
Cansuu154 cokbilmismom yok artık banyo yaptırıriken niye su kaynatalım ki ? Hazır sıcak su akıyo banyolardan ?
KIME Cansuu154 doğduğu andan itibaren temiz su ve pamuk dediler, saf su olan paketli ıslak mendiller de yeni doğanda pişik yapabiliyor dediler