Merhaba kızlar,biliyorum bebek temizleme pamuğu daha sağlıklı ama kullanımı çok zorlayacak Hastanede kullanmak zor ve eve geçince de habire su kaynatmak zor olucak ufacık bebekle onun yerine temiz içerikli ıslak mendil kullansam bebişe sizce bir sey olur mu ? Doğdugundan beri ıslak mendil kullanan var mi ? Nasıl kullandınız ? Ve hangi markaları önerirsiniz ?
Bebek temizleme pamuğu ve ıslak mendil
En azından ilk doğduğunda pamuk kullanın
Pamuk için kutular var ıslatıp hepsini içine koyup ıslak mendil gibi çekiyorsunuz
Cansuu154 ne kadar temiz icerikli soylerse soylesinler kimyasal seyler bulunuyor illaki. Oncesinde ben de islak mendil dusunuyordum molfixsin izotonik sulu yenidogan. Ama sonra fikrimi degistirdim. Cok sordum sorusturdum yeni doguran annislerden tecrubeliıerden. Yeni doguranlar simdi cogu islak mendili onerdi ama artik daha tecrubeli olanlar temizleme pamugunu. Cunki islak bezden enfeksiyon falan kapan pisik olan cocuklar cokmua. Temizleme pamugu daha mantikli gelmeye basladi simdi. Ama herkesin kendi tercihi tabiki her bebekde farkli . Ben riske girmek istemiyorum acikcasi
Peraninannesisena amukta yanıma alırım elbet ama hastanede kaynar suyu nasıl yapcam ?
Peraninannesisena kutu var da ıslatıp konursa küflenmez mi ? Bakteri üretmez mi ?
LavinsMom bende risk almak peşinde değilim yavruma bir şey olsun istemem ama kaynamış su habire bulundurmak hastane ortamında zorlayacak sonrasında da nasıl olacak bilmiyorum elbette pamukta edinirim ama şu kaynamış su olayı nasıl çözülmeli ?
LavinsMom aa bu mantıklıymış çok teşekkür ederim
Peraninannesisena evet cok kurtarıcı oluyor trendyolda satılıyor su kaynatılıp ılıklandırılıyor pamuklar suya batırılıp ıslak mendil kutusunun içerisine koyuluyor Allah nasib ederse bende o sekılde kullanmayı düşünüyorum
Ben dışarda ıslak mendil evde pamuk kullanmayı düşünüyorum
- Düzenlendi
Boncukk123 trendyolda satılan ıslak mendil kutusu mu ? Peki pamuk ıslak kalınca küflenir mi bakteri üretir mi ? Eger bir şey olmuyosa bende oyle kullanabilirim ?
Aybarssmom_ banada o mantıklı geldi ama şu termos olayi mantikli geldi eğer becerebilirsem belki disarda da o sekilde kullanabilirim
ekc çaycınız tüm gün fişte mi takılı ?
Cansuu154 mikrop uremesine neden oldugunu soyleyenler var ben ondan vazgectim o kaptan. Yani ne kadar zor ola bilirki suyum hazir olduktan sonra bi termosta falan yeni yeni yapar silerim. islak mendillerin iceriginde koruyucu seyler var kimyasal normal olarak onlarda mikroplanma kuflenme falan olmuyor.
LavinsMom bende şimdi baktım bekletmek mikrop üretiyormuş termos daha mantıklı bencede