LavinsMom Tabiki her bebek farklı. Kullandığınız taktirde bebeğinizin cildi, sağlığında sıkıntı oluyorsa zaten kullanmayı bırakmanız doğru olan. Siz de diyorsunuz eski zamanlar gitti içtiğimiz su bile temiz mi emin olamıyoruz diye. Haklısınız. Ama bu kadar hassas büyütülen kaç çocuk gördüysem muhakkak çok çabuk hastalanıyorlar. Pişik kremlerini alıp kullanıyoruz mesela ilk doğum anından beri bebek için olanı alıyoruz ama onun da içinde ne var doğru düzgün bilmiyoruz ki. O zaman hiç bir şeyi hazır kullanmamak lazım. Islak mendiller de bebek için özel üretim zaten demek istediğim bu🌸
Bebek temizleme pamuğu ve ıslak mendil
LavinsMom Siz yazana kadar bende ıslak mendil olabilir gibi düşunuyordum Ama siz haklisıniz Size bir şey daha soracağım su illa kaynamış mı olmalı ? Yani kyantmadan da olmuyo mu ? Ben azcık sakarımda gece filan sorun olabilir benim için ?
@Cansuu154 19 aylık oğlum molfix sin islak mendilini kullandık arada dalin vs. 🧚🏼
NewMomm1 anliyorum canim e zaten biz de becere bildigimiz kadar bu kimyasal seylerden azcik uzaklasiyoruz en azndan deniyoruz. Zaten bu sampuanlar falan hic bilmiyoruz ne nasil . Elimizde baska bi secim sansi varsa dogalini sece biliyorsak yapa biliriz. Yine de kullanan var kullanmayan var herkes kendi cocugu icin en iyi olani dusunur tabi kimse kiminse cocugunu daha fazla dusunemez . 🫶
LavinsMom tamamdır çok teşekkür ederim
Cansuu154 pamuk e bebekten aldım ama çok kullanamadım ıslak mendıl daha pratık ıslak mendıl molfıx ızotonık sulu aldım daha ıcerıgı temız
Cansuu154 kızım 3 yaşında şuan tuvalete gidiyor şimdi bile tuvalette işini yapınca alt temzleme pamuğu kullanıyorum😂suyu kaynatmaya gerek yok ki içme yasa arıtma suyu hatta musluktan da kullanablrsnz yazın direkt musluktn ıslatıp kullandım kışın soğuk olduğundn kapaklı bir saklama kabına alt açma pamuklarını koyup üstüne su doldurdum peteğin üzerinde dururdu hep ılık ılık kullandm üşenmezsenz asla zorluğu yok inanın
Cansuu154 çok büyük kıtlu olmasın sürekli yenileyin bişey olmuyor
Oğlum 8.5 aylık doğduğunda ilk 40 gün bebek pamuğu kullandım evde.
Hastaneye pure baby ıslak mendili götürdüm.
Şu an ise baby turco ya da pure baby nin ıslak mendilini kullanıyorum.
Cansuu154 canım tupperware ıslak mendil kutusu yazınca çıkıyor Hepsiburada da varmış bunlar sağlam oluyor küflenme vs olacağını zannetmiyorum tupper cunku
Arkadaslar bu damacana sulari olmaz mi illa kaynamis su mu olacak