Sksjsux355-- umrumdadegil ben demisim Allahın izni ile dogurunca yapacağım tek şey yüz üstü uyumak ayyy bide tavuk döner yemek🤣
umrumdadegil Sinem_su16 her gün böyle ya anlamıyorum gece uyuyamıyorum sonra öğlene kadar kalkamıyorum böyle bir döngü oluyor bi de bugün karnım batıyor nedense yatamadım bir de uyuyayım diyorum tuvalete gitme ihtiyacım geliyor🤦🏻♀️
Sinem_su16 En çokta yanınızda horlaya horlaya mışıl mışıl uyuyan eş sinir ediyor insanı yaaaa deli olucaam cidden.
Ozge56 Sinem_su16 bacım ağzına cakiyorsun Birtane ses kesiliyor olmazsa gırtlağına sık kesin sonuç ben denedim tam onaylı
Haticer Sinem_su16 benim gibi çık salonda otur sende adamın yanından kalktım ruhu bile duymuyor sorsan ben sabaha kadar uyudum
Sinem_su16 Ozge56 inan ruhu duymuyor bi kere yaptım haberi olmadı sabah uyandığında ne dese iyi rüyamda bi tokat yedim o biçim hiç ses etmedim
valeri-yildirim umrumdadegil horlayan kocalara bile şiddete gerek yok.. sonuçta bilerek yapmıyor aksine bir sağlık problemi olabilir. yastığını biraz oynat bir süre susacak. O arada sen de uyursan ne ala.
anneyimmbennn Haticer kızsam kızamıyorum da doğsun da hayırlısıyla bol bol ısırıcam poposundan beni uyutmamak neymiş görsün tosba 😂😂