anneyimmbennn umrumdadegil tam uykuya dalacak gibi oluyorum hop tuvalete kalkıyorum. Tuvalete yatak kuracam bu gidişle 😭
Sinem_su16 umrumdadegil var aşırı mide bulantısı karın ağrısı öksürük burun tıkanıklığı ne ararsan var😂😂😂
umrumdadegil anneyimmbennn bende aynıyım ya bazı günler iyi bazı günler uykumdan uyanıyorum 🤦🏻♀️ kaç haftalık
Boncukk123 anneyimmbennn aynen canım 10.hafta ama en basından beri gece tuvalete kalkıyorum defalarca gece saatlerine doğru su içmesem bile gece en az 2 defa çıkıyorum sonuna kadar da artarak devam edecek sanırım
Smyye0303 umrumdadegil benimde 27 haftalık niye uyku tutmadı sizi ben erken uyumuş kalmisim 9da 1de bı kalktım uyku yok 😂
Nevsevmom umrumdadegil sinirden uykumdan uyandım bende bir kızım var 4 yaşında töbe yatağında yatmıyor aramızda yatıyor düzgün yatsa neyse tepemize çıkıyor tepikliyor karnıma geliyor sinir oldum kalktım yataktan tv karşısında yatıyom
Smyye0303 Nevsevmom al bendende okadar valla 4 yaşında oğlum aramızda uyuyor zaten zor sigiyoruz gece yarısı uyanıp çocuğu bide yatağına yatırma seansı oluyo hop uyku gitti🥲
Anneadayiii__ umrumdadegil uyumaya çalışacağım yine yüz üstü de yatamıyorum ondan uykuya dalmakta zorlanıyorum 😂
umrumdadegil anneyimmbennn normal içiyorum ama alt tarafa doğru tepiniyor galiba anlamıyorum 😂 inşallah senin az kalmış benim daha yolum var 😂
Ozge56 umrumdadegil yav bir tuvaletim geldi ayıptır söylemesi sigarayı yarıda attım 🤣🤣 yanliz sıçarken yaziyom