LeylaGndoduDemirciolu Calasun yazık yani nst parailenolması çok saçma ben zaten tahlillerimi devltte yaptırıyorum yoksa altından kalkılmaz
LeylaGndoduDemirciolu Sinem1912 evet varmış 😡 nekadar saçma zaten muayene parası alıyolar bide. Kendi hastasından. Nst parası alıyolar ilginç
Sinem1912 LeylaGndoduDemirciolu ay şaşırmış bu insanlar haklısın valla hem muayene hem nst ohh mis.. ve uçuk rakamlar😧
LeylaGndoduDemirciolu Hulyalp varmış benim arkadaşlarım ödüyor ilginç gerçekten Çok saçma geliyor bana mst ye ücret ödemek
LeylaGndoduDemirciolu busra4161 yani. Muayene. Ücreti ödüyosunuz doğum orada olacak niye alıyolar anlıyamıyorum yazık günah
LeylaGndoduDemirciolu Annesininkuzusu0911 yani paket felan ne saçma yada . Nst de kuyruk olmuyorki yazık günah yani
Calasun LeylaGndoduDemirciolu nts ye 75 tl veriyorum tesler kontrol ilaclar yaa ne bilim biyerim agriyo demeye korkar oldum🙈
Krm Evet her seferinde 60 TL nst ve 130 TL muayene ücreti ödüyorum haftada bir 😫 yıkılmadım ayaktayım
LeylaGndoduDemirciolu Ikrmels aynen. Çok az kişi ödemiyor genelde herkes alıyor anladığım kadarıyla hanhi hastaneler acaba. Hani tahlilller pahallı oluyor ama bir işlem yapılıyor nst için ücret alınması insanın zoruna gider😔
LeylaGndoduDemirciolu Bskrt owww nedim zaten muayene fazla nst nizde fazla zor anam zor ana baba olmak zor ☺️
LeylaGndoduDemirciolu pnr01 gene sizin azmış ben ilkindede buseferki gebeliktede ödemiyorum hastanem nst için ücret almıyor
_RainBow Bizde de 40 lara kadar geliyormuş bende anlamıyorum bu paralımı ya kimi ödüyor kimi ödemiyor,belli bir fiyatıda yok cihaz aynı cihaz değilmi anlamadım 😂
LeylaGndoduDemirciolu _RainBow aynı cihaz yapılan bişeyde yok ikitane aparat 15dk. Kalıyosun. Kapıda kuyrukta olmuyor herseferinde. Ücret olması çok saçma