LeylaGndoduDemirciolu _RainBow aynı cihaz yapılan bişeyde yok ikitane aparat 15dk. Kalıyosun. Kapıda kuyrukta olmuyor herseferinde. Ücret olması çok saçma
aysess Bende özel capaya gidiyorum , 35. Hafta geride kaldı yarın Nst çektirilir belki muayene ücreti 90 TL bakalım Nst ücreti alınıyor mu, doğru değil gerçektende ekstra ücret alınması .Muayene ücreti içinde olmali
LeylaGndoduDemirciolu aysess bencede doğru değil. Gerçekten 5tlden 75tl ye kadar alan varmış gerçekten çok üzücü
LeylaGndoduDemirciolu Neyse avcılar hospitale gidiyosanız. Nst için ücret alınmıyor İçiniz rahat olsun ben 36+5im bugün girdim ücret yok muayene ücretim 90
HilalElvinEbrar LeylaGndoduDemirciolu ödüyorum maalesef hem de 65 tl medical parkta muayene olursa muayene ek 25 tl
Mihraa Medipol megada 65 tl gerçekten artık ne yapıcaklarını şaşırmışlar artık nasıl para kopartırız diye düşünüyorlar 32 haftalık dün benden nst istedi doktorum artık korkudan doktora bi şikayetimi söyleyemiyorum bebeğim biraz daha az hareket etti dedim nst istedi valla bi yerim ağrıyor diyorum hemen kan tahlili bir sürü şey istiyor korkudan şikayetimi bile söyleyemiyorum çünkü dünyanın parasını ödeyerek çıkıyorum değiştirmek isterdim ama öyle bi imkanım Yok hem bize yakım başka hastane Yok bende bu saatten sonra çok zor olur Allah’ım izniyle Doğum yapsamda kurtulsam
LeylaGndoduDemirciolu Mihraa inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın az kalmış ama sömürüyorlar gerçekten bazı hastaneden. Benim doktorum çok iyi öle bi doktor değil şükür🤲🏻
Mihraa 100 TL’de muayene ücreti bide geçen sadece bi açlık kan şekerimi ölçmek istedim 30 tl istediler valla aslında şikayet etmek lazım
Sinem1912 LeylaGndoduDemirciolu ay şaşırmış bu insanlar haklısın valla hem muayene hem nst ohh mis.. ve uçuk rakamlar😧
Calasun LeylaGndoduDemirciolu nts ye 75 tl veriyorum tesler kontrol ilaclar yaa ne bilim biyerim agriyo demeye korkar oldum🙈