LeylaGndoduDemirciolu Nst için ücret ödüyormusunuz özelde ben ödemiyorum ama birçok arkadaşım ödüyor saçma değilmi
Annesininkuzusu0911 LeylaGndoduDemirciolu bizim hastanede ücretliymiş her girdiğinde 15 tl. Eğer muayene olmadan sadece nstye girmek istiyosan da 35 tl. Ben paket aldığım için ödemiyorum ama paketi olmayanlar için bu şekildeymiş
LeylaGndoduDemirciolu Sinem1912 evet bi arkadaşım 95tl muayene 18tl nst Bi arkadaşım 70 tl muayene 35 nst
LeylaGndoduDemirciolu Sinem1912 evet varmış 😡 nekadar saçma zaten muayene parası alıyolar bide. Kendi hastasından. Nst parası alıyolar ilginç
pnr01 Hulyalp zaten doktorun sekreteri onaylanmasi için nst kağidi verip vezneye gönderiyor para ödensin diye
LeylaGndoduDemirciolu Hulyalp varmış benim arkadaşlarım ödüyor ilginç gerçekten Çok saçma geliyor bana mst ye ücret ödemek
LeylaGndoduDemirciolu busra4161 yani. Muayene. Ücreti ödüyosunuz doğum orada olacak niye alıyolar anlıyamıyorum yazık günah
LeylaGndoduDemirciolu Annesininkuzusu0911 yani paket felan ne saçma yada . Nst de kuyruk olmuyorki yazık günah yani
LeylaGndoduDemirciolu pnr01 gene sizin azmış ben ilkindede buseferki gebeliktede ödemiyorum hastanem nst için ücret almıyor
LeylaGndoduDemirciolu Ikrmels aynen. Çok az kişi ödemiyor genelde herkes alıyor anladığım kadarıyla hanhi hastaneler acaba. Hani tahlilller pahallı oluyor ama bir işlem yapılıyor nst için ücret alınması insanın zoruna gider😔
Glen Ben ilk kızımda girdiğimde ödemedim ücret gittiğim hastanede alıyolarmıs 18 tl hastanemi değiştirdim bnde bunda girmesim dahaca ntsye