Kpln61 Smhaa_61 evet benim 2 ci doğumum onuda prenses yaptı ben memnun kaldım normal doğum doğurana kadar sonrası rahatlık bunun içinde epidural en mantıklısı bana göre sancılar gidiyor hafifliyorsunuz kuş gibi oluyorsunuz
Kpln61 Smhaa_61 valla bilmiyorum isterseniz bir doktora daha görünüm genelde bunu doğum başladığında karar veriyolar oanki açılma durumuna göre
Gmzeeoz Smhaa_61 imperiale geçiş yaptım ben de prenses doğum ya da sezaryen ben de karar veremedim. siz gittiniz mi?
Smhaa_61 Gmzeeoz Ben zaten imperiale gidiyorum geçen cuma çatın dar dedi biraz moralim bozuldu iki düzelir bu kontrolde doğumda belli olur diye düşünüyorum ama bende dayanmazsam prenses doğum düşüncem sağlıkla kavuşalım da🥹🤲
aysenuurr11 Muezzarabiaertyudf merhaba bende medicalpark karadenizde takipliyim evet dogum ucretinin icinde bizde yaptirmayi düsünüyoruz Allahin izniyle🤲🏻💖
Gmzeeoz Smhaa_61 35. Haftadayım farabide doğum yapmak istemediğim için geldim. normalde 7m e gidecektim yücel beye ama imperiale geçmiş o yüzden ona geldim. Sizin doktorumuz kim?
hulya32 Kpln61 geçmiş olsun bebeğiniz hayırlı olsun doğum ücreti hakkında bilginiz var mı. Teşekkürler
aysenuurr11 Gurbet hayir dogum paketi almamistm, su an degismistir fiytlar epidural sezeryn 15di sanirim. Dogum yapali 1 ay oldu