Muezzarabiaertyudf canım benim cuma günü suyum geldi akşam 7 gibi aynur hnmla görüştüm hastaneye geçtim ama sancım yoktu hiç direk yatışım yapıldı eşimle beraber gittik nst bağlandım sancı çıkmayınca sabaha kadar bekledik ara ara ebe geldi nst çekti sabah 7 gibi ebe suni verdi ama az az 5-10-20 tozunda açılmam başlamıştı yavaş yavaş 9 gibi başka ebe geldi aynur hnmla doktorum açılmama baktı 4cm dedi bebek yerleşmiş dedi ben yürüdüm hareketler yaptım izin verdiler epdural istedim doktor geldi taktı sancılar daha fazla olmadan açılmam hızlı ilerledi sancılarım gelince epidural ilaçını vurdular sancılarım kesildi ama bebek aşağa baskı yaptıkça hissettim ebe tekrar geldi açılmam tam olunca doğumhaneye geçtik ıkınma yaptım gösterdi ebe hanım bebek gelmeye yakın aynur hoca geldi çok tatlı bir hoca kızım bebeğim maşallah sana böyle devam et falan de kendisi bi ara baktım dua ederek doğumumu yaptırdı ben memnun kaldım 9 da sancılar başladı 11 de oğlum doğdu eşimle beraber 2 kişilik odada kaldık 2 gün boyunca rahat ettik biz yanımıza hasta vermediler 2 yatak vardı birinde ben birinde eşim yattı 😀