Sahsenem34- Fatmaaa95 Gerçekten mi 😊 bende beğeniyorum güzel isim gerçekten sen ne koymayı düşünüyorsun erkek yada kız olursa
Fatmaaa95 Gamze_yildirim inşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗❤️
Fatmaaa95 Denizbllt bacım benim belki psikolojik ama yattığım zaman sanki içimde bişey zıplıyor gibi hissediyorum 🤣
Denizbllt Fatmaaa95 bacım kaç haftalık senin bebiş . Ben bi hissedeyim diye her gece ovalıyorum yok beyfendi ses vermiyo 16. Haftadayım
Fatmaaa95 Denizbllt bacım gülme ama bak 12 haftalık ama gerçekten sanki içimde bişi zıplıyor gibi hissediyorum 🤣 damar atması ya da gazda olabilir dedim ya belki de psikolojik erken çünkü 🤣
Mrvizmrli Fatmaaa95 3 martta geliyor benim oğluşum🐣 gününde gelirse tabi 😂 biraz meşakkatli geçiyor hamilelik ama her şeye değer tabiki bebişler için kim neler aldı bakalım nerden başladınız ne eksiğiniz var kızlar
Mrvizmrli Sahsenem34- ayy benimkide öyle en son gittiğimde doktorum Allah yardımcın olsun fıkır fikır hiç durmuyor demişti 😅 ilk hamileliğim olmasına rağmen erken ve sık hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah bakalım bizi ilerde neler bekliyor 🥲😂😂
Esra_Omer_21 Fatmaaa95 12 den sonra tam 11 haftalik olduk ultrason resmine göre erkege benzetiyorum ben ☺️hakkimizda hayırlısı sezeryan olucak bizim o yuzden nisan sonu mayis başına denk geliyor doğum nasipse