Elifesmira 16 Mart görünüyoruz bizde, 13 haftalıkken gösterdi kendini oğluş, 19 oldu şimdi hareketleri gün geçtikçe daha da artmaya başladı 🥰
Mervesrsy Elifesmira ilk gebeliğiniz mi ben henüz hissetmedim 20 haftalığız 22 ye kadar normal dedi doktorum ama sabırsızız işte bir an önce hareketini hissedeyim diyoruz 😂
birhamilelikgunlugu Camlicagizem bu öğrenenlere maşallah diyorum 15+3 te ve 16+1 de kız gibi olabilir dedi genelde saklıyor bacak arasını görmek hak getire. Bilmiyoz bizde ne cinsiyeti ooof offff detaylı kasım 17 de zaman geçmek bilmiyor ben hep erkek hissettim ama nasip şeninde mi belli değil?
Pnr22 Fatmaaa95 15.haftaya girdik bebişim inadına inat 😅bacaklarını üst üste atar arkasını döner yahu neden kaciyo buuuu 🥰doktorum net değil ama kıza benzettim ama tam net değil emin olamadım dedi17 Kasım’da yine gitcem bakalım
Zeynepseyma Pnr22 ben çikolata yiyip gittim kıpır kıpır hiç durmadı direk gösterdi kendini oğlum olacak
Camlicagizem birhamilelikgunlugu Baktılar 14 haftalıkken tam göstermedi ama tahminde bulunmam gerekirse erkek gibi dedi başka bir dr gittim ordasa göstermedi bacak hep arada oda erkek gibi dedi bende hep erkek hissettim özellikle istediğimden değil ama bekarken hep 1 kız 1 oğlum olsun demiştim kızım oldu o yüzden sanırım🙈 Kızımda 12. Haftada %95 kız dedi öylede oldu kemik yapısına bakmıştı şimdikiler bakmıyor sanırım anlamadım detaylıya kaldı bizim işte kasım 8 de🙈
Aysoshh Mayıs annesi olucam 10+1 olduk doğum 17 mayısa denk geliyor inşallah 12sinde anneler gününde doğar çok istiyorum ama sağlıklı olsun önemli olan bu 🥰👼🏻
Mrvizmrli Sahsenem34- ayy benimkide öyle en son gittiğimde doktorum Allah yardımcın olsun fıkır fikır hiç durmuyor demişti 😅 ilk hamileliğim olmasına rağmen erken ve sık hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah bakalım bizi ilerde neler bekliyor 🥲😂😂
Mervesrsy Fatmaaa95 20+3 gün olduk oglusum olucak hayırlısıyla mart ortası gibi gözüküyor doğumumuz 🥰 kasımın ilk haftası detaylı ultrasonumuz var 1 aydır gitmedik kontrole heyecanla onu bekliyorum 😍😍😍🙈
Elifesmira Mervesrsy evet ilk gebeliğim ama değişiyormuş herkes için sizin minnağında eli kulağındadır😍
Sibel_g Fatmaaa95 12+4 benimde bugün kontrolüm vardı söylemedi doktorum cinsiyeti 🥲 öğrenirim diye hevesle gitmiştim
Annevekizi Fatmaaa95 16+4 ten selam Nisan başı gibi doğum olcak cinsiyet 14 haftada kız denildi net değil demişti bu hafta gideceğiz bakalim