Meltem_goksenin AsyaResul onu okudum bi arada cevizden de bademden de tiksindim olmadı alayım yine☹️☹️
Meltem_goksenin Gizem1504 sütü hergün içioz bide gaz sancısıyla uğraşıyorum..üzerine de bu yanma başladı😢😢
imera_ferammm53 Meltem_goksenin laktozsuz süt gaz yapmaz hiçbir şekilde birde mideyi rahatlatıyor bence inşeAllah sanada iyi gelir 🙏🏻
Meltem_goksenin NihanTufanArslan sanırım bnde de reflü var😢😢şu günlerde tavan yapmş olabilir..ama salça domates mandalina portakal yasak diolar ne yicez..yemekleri salçasz nasıl yapçm☹️Son günlerdeym mide koruyucusu almsm ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ki😢😢
Merwon Meltem_goksenin bi arkadaşım soğuk salatalık ye demişti doktoru ona öyle tavsiye etmiş. Denedim ve çok iyi geldi. Tavsiye ederim şiddetle.
Meltem_goksenin imera_ferammm53 tekrar ona döneyim biraz fazla tatlı grliodu ondan vazgeçmiştm o sütten 😊
Meltem_goksenin Zeynepecem bnde hamileleğim boyunca çok hap almadım☹️İnsan tedşrgin oluyor son günlerim çünkü☹️😢 o da yavrum gelirse ..
duruuu48 Meltem_goksenin tadı güzel abartılacak kötü bir tadı yok ama ben yinede fazla kullanmamaya dikkat ediyorum sadece mide yanması çok olduğu vakit kullanıyorum
Meltem_goksenin _RainBow iki gündr had safhada ben de ha kuscam ha kuscam die die geçiriyorum zamanımı😢😢doktora da bi sorayım olmadı☹️Bakayım dedğinz lurubu önercek mi
Meltem_goksenin Tugceayse deneyim biraz 😢yani onca haftayı atlatıp..son dk golü yedim😢teşekkür ederim 🤲🏼
Meltem_goksenin arzuozbek bunu hiç duymadım ama sakız acıktrmaz mı zaten kilodan dolayı da oluyormuş☹️☹️
erda Meltem_goksenin ben armut yiyorum sert ve sulu kış armudu olanlardan mide ve gaza iyi geliyor beni çok rahatlattı hem lifli olduğundan sindirim sistemine de yarar sağlıyor
Mel-sin Meltem_goksenin Bana doktorum yazdı. Son ayımda onu kullandım. Bebeğim 5 günlük şimdi bı sıkıntısı yok. Ama siz yine de doktorunuza danışın bı.
Hanne Meltem_goksenin Eczacıyım ve 37 haftalık gebeyim, ilk günden bu günüme sadece mide yanmam oldu hala devam ediyor tek iyi gelen rennie duo şurup gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, evvela doktorunuza mutlaka danışın.
Meltem_goksenin Hanne aynen doktoruma sorcam son günler tavsiye eder mi bilmiyorum ama bakayım😊böle geçmez çünkü ..çok teşekkürler