Mv00 Meltem_goksenin süt elma falan önerenler oluyo ama son haftalarda onlarda kar etmiyor maalesef . Yarım saat yada bi saatlik durduran gaviscon şurup kullanıyorum ben
Gizem1504 Meltem_goksenin 30 haftalığımm içim yanıyor resmen sütte kesmiyor surupta elmayı ve sade sodayı deneyeceğim 🤦♀️
NihanTufanArslan Meltem_goksenin bnm ileri derece reflüm vardı hamilelikte zirveye çıktı gaviscon rennie hiçbir işe yaramadı. doktorum en son lansor verdi mide koruyucu. sbh aç karnına yemeklerden yarım sa önce içiyorum.inan kiii şıp kesildi ne bi yanma ne bi kusma🙈
Meltem_goksenin AsyaResul onu okudum bi arada cevizden de bademden de tiksindim olmadı alayım yine☹️☹️
Meltem_goksenin Gizem1504 sütü hergün içioz bide gaz sancısıyla uğraşıyorum..üzerine de bu yanma başladı😢😢
Meltem_goksenin NihanTufanArslan sanırım bnde de reflü var😢😢şu günlerde tavan yapmş olabilir..ama salça domates mandalina portakal yasak diolar ne yicez..yemekleri salçasz nasıl yapçm☹️Son günlerdeym mide koruyucusu almsm ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ki😢😢
Zeynepecem Canim bana doktor renine tablet veya gavisgon surup verdi. Ben genelde tablet kullaniyorum gunde 6 taneye kadar bile kullanabilirsin demisti. Ben kullanmiyorum o kadar ama sknti olmuyormus
Meltem_goksenin Zeynepecem bnde hamileleğim boyunca çok hap almadım☹️İnsan tedşrgin oluyor son günlerim çünkü☹️😢 o da yavrum gelirse ..
Odaanne Meltem_goksenin maden suyu rahatlatıyor. Ben karbonatli su bile denemistim. Gaviscon surup kullanıyorum şimdi de .
_RainBow Gece yatmadan elma yiyorum gaviscon içiyorum bende doktorunuza söyleyin versin valla bana yazmıştı kullanmadım en son o acı su kulağımdan çıkçaktı nerdeyse 😂sadece yatmadan önce içiyorum bana iyi geldi. Gece fazla yememeye çalışıyorum yatmadan önce yoksa zaten ilaçta fayda etmiyor bana
Meltem_goksenin _RainBow iki gündr had safhada ben de ha kuscam ha kuscam die die geçiriyorum zamanımı😢😢doktora da bi sorayım olmadı☹️Bakayım dedğinz lurubu önercek mi
Meltem_goksenin Tugceayse deneyim biraz 😢yani onca haftayı atlatıp..son dk golü yedim😢teşekkür ederim 🤲🏼
Meltem_goksenin arzuozbek bunu hiç duymadım ama sakız acıktrmaz mı zaten kilodan dolayı da oluyormuş☹️☹️
yavrularim2019 Meltem_goksenin kesin çözüm midemi en çok rahatlatan benim ayva oldu bıçakla kesik kesik yapıyorum sulaninca yiyorum midemin yanması geciyor
Mel-sin Gaviscon da Rennie de anlık kesiyorlar bı zamandan sonra tekrar başlıyor. Lansor en güzeli. Bnmkini o geçirdi. Doktoruma diğer ikisinin de fayda etmediğini söylemistim Lansor yazmıştı.
imera_ferammm53 Meltem_goksenin laktozsuz süt ama azar azar iç biraz soğuk olursa daha rahat edersin baharatlı tuzlu tatlıları bırak rahatlayana kadar bana laktozsuz süt iyi gelmişti sanada iyi gelir umarım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Meltem_goksenin imera_ferammm53 çok teşekkür ederim canım ..bnde bi ara içiodum onu sonra organik süte başladım ..her türlüsğ gaz yapıo bnde😢
Muzikci Benim de çok fena rennie duo yazdı dr um ama yarım saat filan sürüyo etkisi bişey yediğim anda tekrarlıyor 😓