Meltem_goksenin imera_ferammm53 çok teşekkür ederim canım ..bnde bi ara içiodum onu sonra organik süte başladım ..her türlüsğ gaz yapıo bnde😢
Meltem_goksenin Hanne aynen doktoruma sorcam son günler tavsiye eder mi bilmiyorum ama bakayım😊böle geçmez çünkü ..çok teşekkürler
Meltem_goksenin imera_ferammm53 tekrar ona döneyim biraz fazla tatlı grliodu ondan vazgeçmiştm o sütten 😊
Mel-sin Meltem_goksenin Bana doktorum yazdı. Son ayımda onu kullandım. Bebeğim 5 günlük şimdi bı sıkıntısı yok. Ama siz yine de doktorunuza danışın bı.
Meltem_goksenin Mel-sin Allahım bağışlasın😊bnde sabrszlanıyorum kavuşmak için..ama bu mide yanması hiç iii olmadı ..hap türü bişi de içmek istemiyorum ☹️
Dilanburak Meltem_goksenin canım yoğurdun içine elma rendele iyi geliyor baktın olmadı soğuk süt iç canım kaç haftalıksın
Meltem_goksenin Dilanburak 38+4 üm canım😢sütü soğuk içsem mahfolurum gazdan dolayı..armut elma deniyorum bnde🤲🏼 Teşekkür ederim 😊
Aybukealtintas Meltem_goksenin bir sürü şurup, dogal yöntemler herseyi denedim, en son doktorum pantpas diye bir hap verdi resmen son 2 ayımı hergün onu içerek mide yanmasız geçirdik
Meltem_goksenin Aybukealtintas benim son günlerim ya ondan tedirginim hapsz şurupsuz geçirme şansım var mınonu merak ettim ☹️