Melonicka valla benim ikinci sezeryan hiç korkmayın ameliyat sırası hiç zor değil zaten sizinle sohbet ediyolar galiba biraz sakinleştirici de veriyorlar insan gayet rahat mutlu şekilde ameliyattan çıkıyor sadece odaya gidince kiminin agrisi oluyor kiminin olmuyor o da bünye meselesi ama agri olsa bile ilk 24 saat sonra yani her saat daha iyi oluyorsun 1 haftayada toplaniyorsun
Sezeryana son 8 gün 🫣
KubraAydin Allah hepimize sağlıkla afiyetle dogum yapmayı nasip etsin 😍😍
Aysekayra hadi inşallah hepimiz en az ağrıyla çıkalım doğumlardan 🙏 buarada ilk çocuğunuzun adı Kayra galiba , eğer oğlum olsaydı adını Kayra koyacaktim :)
İkinciye inşallah 🙏 💕
Melonicka evet ilk oğlum kayra 😍 ikicisi inşallah Kerim olacak
Allah sizede hayırlısıyla nasip etsin
🌸🌸🌸
Aysekayra Rabbim hepimizin evladına sağlık, bereket , şans versin, hep iyi insanlarla karşılaştırsın. 🙏💕
Kader5138 bende sizinle aynı durumdayım kızım Aralık’ta 3 yaşına girecek 9 gün sonra doğumum olacak ama kızım bana çok düşkün asla kimsede durmaz benden bir dakika ayrılmaz şuana kadar en uzun 5 -6 saat ayrı kaldı nasıl olacak bilmiyorum.
Son 13 gün normal için bekliyoruz ama hayırlısı olsun bakalım🥺 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻
@Aysekayra Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲benim de son 9 gün 🙏
Aysekayra Aminn inşallah :)
Ervanurumm inşallah kolaylıkla sağlıkla anlatırsınız minik prenses de huzurla kardeşini karşılar 🌼
İkinci doğumlar en zor yanı arkada bıraktığımız çocuklarımız 😔
Ozlem-kara07 aminn aminn hepimizin insallh🌼
Ervanurumm biz hiç ayrı kalmadık ve bu ara aşırı düşkün bana babasıyla bile oynamak dışarı çıkmak istemiyor bnde napcam bilmiyorum
Aysekayra pazar günü benimkide🥹
Son 10 🙈🐣
Aysekayra 39+3 de doğum yaptım. 10 saat sancı ve suniden sonra açılmam olmadığı için spinal sezeryan oldum iyikide oldum keşke başından sezeryan olsaydım o sancıları cekmeye değmezmiş
Kurabiye93 çok şükür iyi geçtiğine çok sevindim 🌸🌸
Kader5138 anlatın bence ben oğluma hep anlatıyorum onda 3.5 yasinda
Ben kardesi almaya gidicem sizde beni bekleyeceksiniz diye ara ara akşamları uyumadan önce sakin bi tonla anlatiyorum
Kader5138 bizimkide aynı kardeşleri olacağı için mi bilmiyorum daha da üstüme düştü