Kimyasal gebelik
_asli1123 2 düşükten sonra çektim 1 yıl korundum ağustosta korunmayı bıraktım eylülde düşük yaptım bu ay Kısmet bakalım
Kimyasal boş gebelikten sonra rahim filmi cekildi gecen ay temiz çıktı şükür bu ayda hamileyim daha yeni öğrendim bu ne olucak belirsiz beta takibindeyim allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın
Iremaydmrr ben de şubatta geçirdim şuan 4+6 hamile gözüküyorum doktora henüz gitmedim . Siz gittiniz mi
Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay çok ümitliydim ama regl oldum. Benim adetlerim çok düzensiz pcosluyum. Aylardır regl olmamıştım kilo verdim yumurtlama oldu. İnşallah sizde bize de rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
ahsenka evet 2 gün oldu
damla097 damla hanım ben bugün öğrendim kimyasal gecirdiğimi iki gün önce 16 iken şuan 9 okadar üzgünüm ki anlatamam inşallah hemen nasip olur resmen dünyam basima yıkıldı
Yarennasal insan annesini babasını kaybetmiş kadar üzülüyor boşluğa düşüyor 2 kere yaşadım ve toparlanamadım ruhen
Yarennasal ben de kimyasal geçirmiştim sizi anlıyorum . Allah yardımcınız olsun. İnsan üzülüyor ama geçiyor
Arasmom_ şuan ağlamaktan zor yazıyorum
ahsenka insallah gecer üzüntümü tarif edemiyorum çok beklediğim istediğim bir gebelikti