Lidyaveannesi Berenay Hamilesin canım ikinci çizgi benimde silik çıkmıştı ama en kötü ihtimalle git rapor al yada acile git orada yaptır. Kendi kendine olumsuzlukları düşünme, işyerleride bazen ne kadar anlayışsız oluyor ya🤷🏼♀️
Sinem11 Berenay amin canim cok sagol😊 bende silik cikinca arastirmistim gebelik yoksa hic cikmiyomus. Sonra kan verince iyice emin olmustum 4 haftalik hamile oldugumu ogrenmistim. Sende kan verip iyice emin olabilirsin😍
Berenay Sinem11 insallah bendede bi problem cikmaz canim😊 dua edin bana hamislerin duasi kabul olur🙈😍
Tugbax68 Test yaniltmaz sen kan ver aklinda şüphe kalmasin bebegin küçüktür geç döllenme olmustur oyuzden silik çıkar
Caglasmsk Berenay 1 gün vardi daha gelmemisti cnm. Adetimin ilk günü de kan vermistim 68 çıkmıştı. Amiiin insallah❤️
Berenay Caglasmsk bakalim benim ne cikicak kan sonucum heralde bemimde o civarlarda cikar silik olduguna gore
Eminel Berenay Berenay kimyasal olsa adetin gelirdi şimdiye kadar, benim de 2 gün geçtiğinde yapmıştım silik çıkmıştı Allah isteyen herkese versin
Caglasmsk Berenay hadi hayirlisi bakalimm canim. Cok sevindim senin adına. Insallah sagliklidir bu sefer❤️❤️
Berenay Kizlar ben kan verdim sonucum 24.43 cikti doktor daha cok yeni cok kucuk dedi pazartesi gel tekrar edelim testi dedi . Yukselirmi sizce 24den?
Goncaaa Berenay adetim iki gün gecikmişti idrar testinde ikinci çizgi silikti ve aynı gün yaptırdığım kan tahlilinde beta değerim 40 çıktı iki gün sonra yaptırınca 120 oldu sonra ikiye katlayarak arttı şuan 25+2deyiz kızımla 👩❤️👩 inşallah sizin de artacaktır🙏🏼😇
Deryayilmazkahraman Berenay adetine kaç gün vardı yada adetinin kaçıncı günü? Benim adete 4 gün kala 306 çıkmıştı adetin 3. Günü de 10.997 çıkmıştı. Sağlıklı bı gebelikse 2 günde 2 katına çıkması lazım
snmatas Berenay Benimde silik çıkmıştı canım 27 haftalık hamileyim😇 Rabbim gönlüne göre versin inşallah❤️
Berenay Goncaaa valla 24 u gorunce biraz korkmustm ama siz smdi boyle diyince biraz rahatladm umarm benimde artar 🙏🏻 rabbim sagljkla buyutmeni nasip etsn canim allah bagislasin😍