Rumeysaylz nesecelebi 49 ile hamile kaldım 58 kg sezeryan doğuma girdim. Şuan 49 kg yum yine doğumdan bir hafta sonra aynı kiloya düştüm şimdi kızım 35 günlük oldu bile 😊 Darısı yavrularını bekleyen tüm annelere inşallah 🙏 ❤️
Merve95 useyma tabiki cok diye 9 ayda ortalama almam gereken kiloyu 6 ayda almisim o yuzden suyun artisida kilo alimiyla alakali iyi bisey degil yani
LinaDuru 30 haftalığız 1 kilo aldım 😁🥰 bebeğim 1533 gram yani demek oluyor ki almadığım gibi vermişim bile
Krm FatmaGE yani çok abartı rakamlar değil ilk üç ay 3-4 kg civarı normal gibi sanki. Yani hiç almayan hatta veren de var ama onlar da ya kusmaktan ya da solucan doguracaklar herhalde ondan 😘
ebru23 nesecelebi normalde 62 kiloydum hamile kaldim o kiloyla yani 58 e dustum en son 16. haftada 61 kiloydum suan kacim bilmiyorum 20+3 olduk haftaya sali detayliya giricem ins
FatmaGE Krm Ben çok şükürki kusmadım sağlıklı beslendim umarım bebeğede faydası olmuştur🙏🏻☺️ Ne diyelim sağlıkla hayırlısıyla doğuralımda inşaAllah💕☺️😘
Mertcanbusekarakaya nesecelebi 14+2 ikizlerimizi bekliyoruz ☺️🧿 51 kiloyla hamile kaldım şuan 52 kiloyum 😂 1 kilo aldım daha ☺️🙏🏻
TCTuernekolu Nefesenay o zaman sabırsızlıkla tartışmanızı bekliyorum😂😂 30. Haftamda 13 kilo aldım 20 yi göreceğim bu gidişle😔😔
Mahmure1903 nesecelebi hamile kaldığımda 93 kg idim sonra mide bulantılarım çok oldu 83 oldum şimdi 94 oldum 39+4 günlüğüz toplam 11 kilo aldım yani sağlıklı olsunlar da kilolar bir şekilde gider inşallah ❤️
Yogurtlupilav nesecelebi 34 haftada 10 kilo oldu, artık almaya engel olamıyorum. 30 dan sonra kilolar patır patır geliyor 🙈
Afraninannesi nesecelebi az kilo alanlara şaşırıyorum 12 hafta bitti 6 kilo almışım korkmayın kilodan canınız ne çekiyorsa az da olsa yiyin zaten Doğumdan sonra çocuk size o kilo verdiriyor 😁😁😁
Susaminanns 16. Haftaya kadar hüç almamıştım. Hatta kendimle gurur duyuyordum. Bebeğimde sağlıklıydı. Ama şu bir haftada 1.5 kilo aldım. Ama çok acıkıyorum. Badem ceviz yemek ara öğünlerde her zaman yeterli olmuyor. Umarım 20. Haftaya kadar aldığım son kilolar bunlar olur.