ElayAysen zeyds_mom mende o qebizlik falan hec istifade elemedim. Prosta özüm yazdırdım :D men aciqlama ile yazmısam deye uzun göründe sadece. Yeni meselen 1 eded sam yazdi mene tonus ucun ama men deyiserek 3 eded sam istifade elemisem. Sadece qiymetlerine göre yazdmki nece uygundu. Tebiiki spascupreel eladi meselen terkibi coxdu spazmolizim sonra en zeifi papaverindi onu da qoyanda 2 eded qoymaq lazimdi hec olmasa
zeyds_mom ElayAysen şami hec sevmirem 😄 ona gore soyuqdeymeye falan sam yazanda qoymadim dedm mene derman yaz 😂 bu qede vitaminden hecbirinin mene qalmayacagin deyirler hamisi bebise gedirmis 😄😄
ElayAysen alinashikh mende ele bir sey olmayib. Ama muveqqeti seydir o qida ile duzeltmek olar qaynanma kartof yumurta falanla məncə
ElayAysen zeyds_mom Men şam rahat qoyurdum lakin hamileliyin axırlarında cox uzanmaq olmur. Aniden mede yanmasi gelir ve dik qalxıram şam qoyanda da bir nece saat uzansan yaxsidi :D derman qeti sevmirem cunki cox qusuram evvelden. Əsas odur Şükür sag salamat gelib cixmisiq buralara. Sag salamat qucagimiza alaq hamimiz 💚
Tuna94 Hamileliyim boyunca hekimin yazdığı dermanları içmemişem demek olarki. Bir tek ilk ayda foll turşusu ve biogest şam istifade etmişem
Namish Tuna94 18 heftelik🤲🏻Allah butun balalari qorusun,bizim kimi yolu gozleyende sag salamatcilqla qucagimiza almagi nesib elesin
Namish zeyds_mom zeyds_mom salam nece ay bunlari qebul etdiz?mende baku medikala gedirem ama babek filialina
zeyds_mom Namish mende babeke . Hekiminiz kimdi? Heresinden bir qutu istifade elemisem. Bitdikce baslamisiq bele sira ile.
Tuna94 Namish Amin Inşallah Allah özü kömək olsun. 38+1 heftelik hamiləyəm baş dönüşü var qarnımda düşüb ama hele doğum olmur gözüm yollarda qalıb
Melodimm ElayAysen Mən Optifol istifadə edirdim.Folik asit.Indide omega 3 istifadə edirəm.Omebil Forte.Vitaminlerden Reason.
Namish zeyds_mom Serafet Allahverdiyevadir hekimim,Siz cox qebul edirsiz dermani yegin qanda eksik olan weyler coxdur,men fol turwusu 3 ay,3 aydan sonra vitamin kimi Elevit icirem qanimda lahtalanmam coxdur deye birde kleksan vururam🤦🏻♀️😅
Melodimm zeyds_mom Həkim lazım olanda yazır.Deyir çox derman yazmağ tərəfdarı deyiləm.Belke gələn həftələr də yazar.
UMN zeyds_mom magneziumu gunde nece defe ve ne qeder qebul etmisen? Men magni b 6 gunde 2 defe, uje 2 qutu icmiwem
LamiyaCetinkaya ElayAysen Qızlar hazır sizi bir yerdə tutmuşkən, nə qoyacaqsız uşaqlarınızın adın ? Mən özüm Türkiyədə yaşayıram, istəyirəm 2ci övladımın adı bizdən olsun, cinsiyət də bilinmir hələ ona görə həm qız həm oğlan adı araşdırıram 🥲🙏
Nezrin777 LamiyaCetinkaya Salam axşamınız xeyir xanımlar mende 30+2 heftelik hamileyem hele qizimiza ad seçe bilməmişik 😭😭 Neler onerersiniz ?
Tuna94 LamiyaCetinkaya Oğlum olacaq Inşalla. Amir Zeyd Uğur arasında qalmışdıq Uğur qoyacayıq Inşallah
Tuna94 Melodimm Yazdığı vitaminleri maraqlanırdım hamileler üçün olmadığı ortaya çıxırdı. Tek sadece bir muddetlik fernicsil qan dermanı qebul etmişem oda başka hekimin yazdığı derman olub.