ElayAysen alinashikh mende ele bir sey olmayib. Ama muveqqeti seydir o qida ile duzeltmek olar qaynanma kartof yumurta falanla məncə
Samiree alinashikh mene lineks,imodium dedi ice bilersen. Hetta bir defeye dedi ki 2 imodium 1 lineks ic. Imodium satisdan cixib deyesen tapmiram men. Ona gore 1 lineks bes eliyir gucludu o icen kimi tesir gosterir
ElayAysen zeyds_mom mende o qebizlik falan hec istifade elemedim. Prosta özüm yazdırdım :D men aciqlama ile yazmısam deye uzun göründe sadece. Yeni meselen 1 eded sam yazdi mene tonus ucun ama men deyiserek 3 eded sam istifade elemisem. Sadece qiymetlerine göre yazdmki nece uygundu. Tebiiki spascupreel eladi meselen terkibi coxdu spazmolizim sonra en zeifi papaverindi onu da qoyanda 2 eded qoymaq lazimdi hec olmasa
zeyds_mom ElayAysen şami hec sevmirem 😄 ona gore soyuqdeymeye falan sam yazanda qoymadim dedm mene derman yaz 😂 bu qede vitaminden hecbirinin mene qalmayacagin deyirler hamisi bebise gedirmis 😄😄
ElayAysen zeyds_mom Men şam rahat qoyurdum lakin hamileliyin axırlarında cox uzanmaq olmur. Aniden mede yanmasi gelir ve dik qalxıram şam qoyanda da bir nece saat uzansan yaxsidi :D derman qeti sevmirem cunki cox qusuram evvelden. Əsas odur Şükür sag salamat gelib cixmisiq buralara. Sag salamat qucagimiza alaq hamimiz 💚
Tuna94 Hamileliyim boyunca hekimin yazdığı dermanları içmemişem demek olarki. Bir tek ilk ayda foll turşusu ve biogest şam istifade etmişem
Namish Tuna94 18 heftelik🤲🏻Allah butun balalari qorusun,bizim kimi yolu gozleyende sag salamatcilqla qucagimiza almagi nesib elesin
Namish zeyds_mom zeyds_mom salam nece ay bunlari qebul etdiz?mende baku medikala gedirem ama babek filialina
zeyds_mom Namish mende babeke . Hekiminiz kimdi? Heresinden bir qutu istifade elemisem. Bitdikce baslamisiq bele sira ile.
Tuna94 Namish Amin Inşallah Allah özü kömək olsun. 38+1 heftelik hamiləyəm baş dönüşü var qarnımda düşüb ama hele doğum olmur gözüm yollarda qalıb
Melodimm ElayAysen Mən Optifol istifadə edirdim.Folik asit.Indide omega 3 istifadə edirəm.Omebil Forte.Vitaminlerden Reason.
Namish zeyds_mom Serafet Allahverdiyevadir hekimim,Siz cox qebul edirsiz dermani yegin qanda eksik olan weyler coxdur,men fol turwusu 3 ay,3 aydan sonra vitamin kimi Elevit icirem qanimda lahtalanmam coxdur deye birde kleksan vururam🤦🏻♀️😅
Melodimm zeyds_mom Həkim lazım olanda yazır.Deyir çox derman yazmağ tərəfdarı deyiləm.Belke gələn həftələr də yazar.
UMN zeyds_mom magneziumu gunde nece defe ve ne qeder qebul etmisen? Men magni b 6 gunde 2 defe, uje 2 qutu icmiwem
LamiyaCetinkaya ElayAysen Qızlar hazır sizi bir yerdə tutmuşkən, nə qoyacaqsız uşaqlarınızın adın ? Mən özüm Türkiyədə yaşayıram, istəyirəm 2ci övladımın adı bizdən olsun, cinsiyət də bilinmir hələ ona görə həm qız həm oğlan adı araşdırıram 🥲🙏
Nezrin777 LamiyaCetinkaya Salam axşamınız xeyir xanımlar mende 30+2 heftelik hamileyem hele qizimiza ad seçe bilməmişik 😭😭 Neler onerersiniz ?
Tuna94 LamiyaCetinkaya Oğlum olacaq Inşalla. Amir Zeyd Uğur arasında qalmışdıq Uğur qoyacayıq Inşallah