[silindi] rabbim seninde benimde isteyen bütün annelerinde kucağını çok sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar la doldursun amin. Bende Denemeler e bu ay başladım genetik testlerim temiz çıktı inşallah yarın adet. Günüm nasip olursa Bu ay Ben 2,5 yaşında oğlumu kaybettim aralık. 21 de senesine dönüyor testler kendi mi toplamaya çalışmam uzun zaman sürdü Allah’ın izniyle nasip olursa hep duamdasınız. Tanıdığım tanımadığım hastası olan borcu olan sıkıntısı. Evlat sahibi olmak isteyen. Bütün anneler e. Uyuyamıyorum zaten hep ezan da sabah ezanlarında dua ediyorum hep Sende tat hayırlı çok güzel kaderli uzun ömür lü evlatlar nasip eylesin mevlam sana. İmtihan senin kide hiç Darlara kuzum çok çok gençsin gecikiyor ise güzelleşiyor dur. Kafanı rahat bırak biraz farklı şeyler ile ilgilen. Mesela tablete kitap okuma uygulaması indir. Kitap okuma ya başla kuran oku bir şeyler ler uğraş. Stres te çok etkiliyor. Eminim doktur a gitmişsindir yumurtlama tarihini takip edebilecek ovulasyon testleri var onlar ile takip edip öyle. İlişki sağla sürekli ilişki de sperm kalitesi ni düşürüyor beslenmesine dikkat etsin eşin sen de. Folik asit kullanmaya başla. Hemen zaten. Hamilelik öncesi başlanır. Normalde oda kolaylaştırır gebe kalmayı. Ve ne olur stres yapma çünkü stres. Çok etkiliyor. Olumsuz olmasını gezin tozun eşin umarım. İyi bir kişiliktir. Değerlendirin her zaman güzel süreçlerinizi inan imtihan hamd et verecek rabbim