Saby06 [silindi] Rabbim isteyen dileyen sana bütün arkadaşlarımıza annelik duygusunu tattırsın inşallah Rabbim kucağını doldursun 🤲🤲😘
acarsmom [silindi] tozunu alıp kendin kaynat eşinle beraber kullanın insanlar çok fAydasini görüyor bende gördüm dene tekrar 3 ay dene adetin bittiği gün başla 15 gün iç sonra diğer 15 gün adetini bekle hücre guclestirici ozelligi var ve en önemlisi bu bebek olayını unutup beyinen rahat olmak çok önemli rabbim inşallah nasip eder
Jeonxx [silindi] rabbim gönlünden geçeni en güzel şekilde nasip etsin inşallah Zeynep kardeşim🤲🏻 rabbim bunalmış kullarını unutmaz inşallah senide unutmasın, en kısa zamanda sanada nasip olsun 🤲🏻❤️
Liyamm1 [silindi] dûalarim seninle canim benim insAllah en kisa zamanda hamile olup kuçagina sag saglim bir bebek nasip olur 🙏🏻
Cigdemtrnn [silindi] ay etmem mi doğumum yakın inşallah sancı anımda sanada dua edicem aklıma kazıdım. Rabbim gönlüne göre versin. En güzel şekilde.♥️ yaşın çok genç olur rabbimin izniyle
[silindi] Cigdemtrnn cok tesekur ederim arrik evladın olsun onunla vakit geçirmek isityorum 🙏🏼8 yılımda nasıp olsun
Cigdemtrnn [silindi] sabrın sonu selamet hiç merak etme rabbim en güzelinden kolayından nasip etsin sanada❤️❤️
neanladinyurdagull [silindi] Allah yardımcınız olsun kuzenimde 11 yıllık evliydi çocukları olmuyordu gebe kaldı ama çocuk oluşmadı kocası tedavi oldu hemen hamile kaldı şuan 4 yaşında kız çocuğu var 2. Çocuğu istemiyorlardı ama Allah verdi ikinciyi doğurdu oda 1 buçuk yaşında oğlan.Allah ol der oluyor.En kısa zamanda rabbim kucağınızı doldursun inşallah 🌼
damlacgul [silindi] Allah anne olmak isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah, yaşınız daha genç doktora görünün sorununuz var mı eşinizde sorun var mı öğrenin ona göre bir yol izlersiniz. Stres sıkıntı üzüntü yapmayın her şey hallolur
[silindi] damlacgul 7 yildir herşey denedim kimisi erken menopoz dedi kimisi yumurta kalitesizligi farklı farklı nasip dua isiyorum da cok 🤲