[silindi] Neler neler denedim halada deniyorum Benim için kalpten dua etmenizi isityorum Çoğumu parka götürmek onunla vakit geçirmek istiyorum artik :( 27 oldum Zeynep ismim duanızı bekliyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bazen dayanilmicakk noktaya geliyorum Hamile anneler dua edin bana
Boncukk123 [silindi] Rabbim en guzel kolay sekılde tattırsın o duyguyu canım 🤲🏻 Dualarımdasın Zeynep kardeşim insaAllah ismen de dua edeceğim 🌸🤲🏻
Roro [silindi] canım sıkma canını ben 28 yaşındayım ilk hamileliğim yaşın böyle şeylerde hiç bir önemi yok inan bebek en güzel zamanda senin ona en çok ihtiyacın olan zamanda geliyor strese sokma kendini . Hormonlar falan hepsi beyindeki hipofiz bezleri ile alakalı hepsini sinirsel yani 💗 inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Guidoo20007 [silindi] inşallah her şey gönlünüzce olur , tüp bebek düşünmediniz mi ? Bende 4 senelik evliyim , olmadı , aşılama yaptırdım , yumurta takibi vs falan da yaptırdım yine sonuç alamamıştım , sonra tüp bebek yaptık ilk denememde tuttu ,
Demsi_83737 Allah büyüktür umudunu hiç bir zaman yitirme benim dayımın kızı o kadar tedavi olduktan sonra bıraktı ve 11. Yılda doğal yollarla hamile kaldı. Allah yolundan hiç bir zaman ayrılma. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah 🙏 🌸🫶🏻ve benim annemin adı da Zeynep 1.5 yıl önce kaybettim Zeynep ismini çok severim umarım Allah gönlündekini en kısa sürede versin 💕💕
Boncukk123 [silindi] amin insaAllah namazlarımdan sonra sana dua edicem Allahım mucizeler yaşatsın 🤲🏻
[silindi] Guidoo20007 bi kez tüp bebek denedim tutu ama boş gebelik oldu Tekrar deniyemedim maddî imkanim yok:(
Guidoo20007 [silindi] anladım , inşallah en kısa sürede Allah size de bir bebiş nasip eder , çünkü yaşınız daha coooook genç 👦 üzmeyin kendinizi 💖
Deryasahiny [silindi] mfk yöntemini denediniz mi onunla hamile kalan çok fazla insan var bi arastirin isterseniz yaşınız genç olur Allah’ın izniyle benimde dualarimdasiniz merak etmeyin rabbim büyük elbet evlat verir 🙌
Ozlem2505 [silindi] rabbim size ve tüm isteyen kardeşlerimize hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim 🌺🤲
Nuraaa [silindi] Allahım en kısa sürede saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın yuzunuz gulsun 😍 cok içten istedjm sızın ıcın 🥰
Egemendoruk [silindi] ah canim rabbim kucagini tez vakit doldursun. Bi tane kucagimda emziriyorum bi tane karnimda buyutuyorum. Ikisinin hurmetine. belki ben gunahkarim duam kabul olmaz ama iki masum bebegimin hatrina rabbim tez vakitte acini dindirsin dualarini kabul etsin bu muhtesem mucizevi duyguyu tattirsin sana 💚🤲🤲