Nuranca Benimde 24. Haftada açlık şekerim 94 çıktı sınırı 92 kabul ediyoruz bir hafta ölçüm yap dedi doktorum. İnat gibi 110 dan aşağı çıkmıyor evde ölçümlerim. Nasıl beslenicem napıcam hiç bilmiyorum. Diyetisyenle görüştüm bugün liste hazırlayacak bakalım
Melike_4949 Deletedmom_112 yanında birşey içmedim çok açtım 1.5 lahmacun yedim 😅😅 soda içtim 1 saat sonra üstüne meyve de yedim biraz ama bugün hiç beslenemedim doğru düzgün yarın yine aynı düzen devam edicek
Nuranca Deletedmom_112 doktorum bazı kaynaklara göre 95 bazı kaynaklara göre 92 sınır ben açlık şekerini 92 altında görmek istiyorum dedi , tokluklarım şükür 140ı geçmiyor. Sabah açlıkları ayarlayamıyorum gece tarçınlı süt içtim sabah yine yüksek. Bugün yoğurt deneyeceğim
Deletedmom_112 Nili4321 Allah Allah 2.saat daha da düşmesi lazım beyaz ekmek, pirinç, şeker ya da hamur işi tükettiniz mi ?
Deletedmom_112 Nili4321 hep mi 2.saat yüksek çıkıyor eğer arada birse muhtemelen kan şekerini daha geç yükselten bişeyden bazı ekmekler benim 2.saatimi daha çok yükseltiyor mesela
dilanzkirman Samiree merhaba. benim açlık şekeri 80/ 60dk 143 / 120 dk 104 çıkmış. birinci saati tam doldurmadan vermiştim 5-10 dk kala. doktorum sonuçlar için hiçbir sıkıntı yok dedi ama beni kilo artışım hızlı olduğu için uyarmıştı. şimdi sizleri okuyunca sıkı bir diyete mi girmem gerekiyor merak ettim.
Samiree dilanzkirman vallahi kuzum doktorun sorun yok dediyse oyledir. Bizde bebek de 10 gun irelide gidiyor diye her halde oyle bi yasaklar koydu. Sizde ne kadar kilosu?
dilanzkirman Samiree 800 gr. 24+5′teyiz. gayet güzel ilerliyor dedi ileride değil sanırım bilemiyorum. sizinki ne kadar sabırsızmış😍
Nili4321 Mercimeek değil mi ? Ben anlamadım cihaz mı bozuk diyeceğim o zaman hep yüksek çıkar arada bir çıkıyor